Miami helmikuu 2018

 (Luettu 4924 kertaa)

mirce

 • Reissaaja
 • Viestejä: 31
  • MSN Messenger - mirce81@hotmail.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Miami helmikuu 2018
« : 28.11.2017, 18:59:01 »
Ekaa kertaa jenkkilään, Miami kutsuu helmikuussa 2018.Ensin ollaan 6pv Miamissa, sit viikon risteily ja vielä 4pv Miamissa.

Kaikki vinkit tervetulleita:
- majoitus, paras sijainti kulkemisen kannalta ? Airbnb vai hotelli ?
- auton vuokraus, kentältä vai keskustasta ?
- must see-nähtävyydet ?


tessuli

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 242
  • Profiili
Vs: Miami helmikuu 2018
« Vastaus #1 : 29.11.2017, 18:02:02 »
Miamissa 10 päivää yhteensä olisi ainakin mulle liikaa. Varmaan lähtisin Orlandon seudulle toksi pidemmäksi pätkäksi. Siellä nähtävyyksiä riittää, ajaminen sinne on helppoa ja kohtuunopeaa ja hintatasokin siellä edullisempi. Universal studios ja Disneyland mm. on siellä. Toinen vaihtoehto on lähteä etelään ja käydä Keysissä piipahtamassa.
Risteilyn jälkeen sitten jos jää Miamin seudulle, niin lienee se ja sama mistä majoituksen ottaa, mutta varaisin sen piakkoin.
Miamissa ei mun mielestä varsinaista nähtvää oo, Ocean driveä lukuunottamatta. Ranta on ihan jees, samoin little havanna ja muutamat muut kaupunginosat. Riippuu tosi paljon siitä, mikä teitä kiinnostaa.
Ei lienee myöskään väliä, mistä auton vuokraa. Kentän vuokraamo on auki 24/7, mutta me ainakin nukutaan ensin yksi yö hoodeilla ennen kun lähdetään liikenteeseen.
Kivaa reissua, meilläkin helmi-maaliskuussa parin viikon pätkä. Viimeksi tutkittiin tosiaan Orlandon seutu ja miami beach sekä risteily. Nyt Keys, Everglades ja risteily. Lopuksi kolme päivää todennäköisesti west palm beachillä tai Lauderdalessa. Tekemistä ja näkemistä riittää vaikka ja kuinka, tosiaan omasta kiinnostuksesta riippuen. Vähän harmittaa, ettei aikataulu nyt anna myöten käydä Orlandossa, mutta ensi kerralla sitten :D
Work like you don't need the money, love like you've never been hurt and dance like no one is watching!

Nora.T

 • Reissaaja
 • Viestejä: 32
  • Profiili
  • Dreamer Achiever
  • Sähköposti
Vs: Miami helmikuu 2018
« Vastaus #2 : 05.01.2018, 11:44:18 »
Me oltiin Miamissa pari vuotta takaperin. Ocean Drive on kaunis ja rannat hyviä. Shoppailumahdollisuuksiakin on, mutta Miami Beachin alue ainakin on todella kallis ostosten tekoon. Me oltiin lokakuussa tuolla ja oli kokojan +25-30, joten meidän 5pv:stä 4 meni rannalla / uima-altaalla ja yhtenä tehtiin vuokra-autolla reissu Key Westiin. Autoilu ja bensat on jenkeissä aina tosi edullisia ja jos tykkäätte autoilusta, voitte päästä kokeilemaan upeita jenkkirautoja. Esim. Meillä on Avo Camaro sekä Mustang reissuautoina, hauskaa oli! Kannattaa tsekata jenkkien liikennemerkit ja säännöt ennen reissua, jos ette ole ennen USA:ssa autoilleet. Hyvin selkeät merkit siellä on ja noudattavat rajoituksia suomalaisia paremmin. Miamissa on lisäksi todella paljon poliiseja kaikkialla, ja liikennevaloissa on valokamerat (eli jos ajat päin punaisia, ottaa kuvan) - kannattaa siis ajella nätisti. :)

Hauskaa reissua!

Ps. Löydät blogistani kuvia ja tekstiä meidän reissusta Miamiin, jos kiinnostaa: https://dreamerachiever.com/category/travel/usa/florida/
Luxury lifestyle & Travel - follow my life & journey in https://dreamerachiever.com and @dreamerachievernora