Liftaus Kuubassa

 (Luettu 7066 kertaa)

noraellen

  • Aloittelija
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Liftaus Kuubassa
« : 29.12.2017, 16:50:55 »
Moi, suuntana on Kuuba huhtikuussa!

Oon nyt aikalailla lukenut kaikki täältä löytyvät keskustelut Kuubasta ja osassa oli lyhykäisiä mainintoja Kuubassa liftauksesta.
Maininnat oli enimmäkseen vain lausahduksia "joitain matkoja liftattiin". Näistä lausahduksista huokui positiivinen fiilis liftaukseen ja siitä heräsi into taas seisomaan peukku pystyssä tien varressa. Kuitenkaan suuria riskejä en sen kanssa halua ottaa, joten mielelläni kuulisin lisää liftauskokemuksia ja mielipiteitä.

Olen siis lähdössä naispuolisen kaverini kanssa reissuun ja molemmilla on sujuva espanja.
Liftaustaustaa löytyy myös esim Argentiinasta, jahka tällä on edes merkitystä.

-Nora

SannaKaroliina

  • Aloittelija
  • Viestejä: 15
    • Profiili
Vs: Liftaus Kuubassa
« Vastaus #1 : 19.01.2018, 02:46:40 »
Siinä mielessä ihan ummikkona vastaan, että liftauksesta Kuubassa ei ole kokemusta, mutta:

Kuuba on mielestäni todella turvallinen, ihmiset oikeasti ystävällisiä ja suurin osa matkoista mekin taitettiin yksityisten ihmisten autoissa. Näitä kyydin tarjoajia löytyi aina bussipysäkkien lähistöltä, lisäksi jokunen kyyti sovittiin myös majapaikkojen kautta. Toki näillä järjestelyillä me maksettiin kuskeille ihan käypä hinta kyydeistä (joka oli kuitenkin halvempi kuin turistibussilla matkustaminen). Jos puhutte sujuvaa espanjaa ja kokemusta liftaamisesta on ennestäänkin, niin en näkisi mitään syytä miksi kyseinen matkustusmuoto ei Kuubassa onnistuisi.

Antoisaa matkaa teilla, Kuuba on yksi suosikeistani  :)