Intia-vinkkejä kaivataan

 (Luettu 5243 kertaa)

Mammeli

  • Aloittelija
  • Viestejä: 1
    • Profiili
    • Sähköposti
Intia-vinkkejä kaivataan
« : 21.02.2018, 05:40:52 »
Lennetään Delhiin maaliskuun lopulla, siitä aikaa n. 4vkoa. Matkassa 2 aikuista & 5v. Olisko Intiaa kokeneilla vinkkejä? Goalle ajateltiin ainakin mutta minne sinne? Bilemestat  jätetään väliin. Ihania biitsejä? Huippupaikkoja? Luonnonpuistoja? Jos on vinkkejä pikku reissaajan varalle niin otetaan mieluusti vastaan. Kiitos jo etukäteen.

tiipii

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 230
    • Profiili
Vs: Intia-vinkkejä kaivataan
« Vastaus #1 : 26.02.2018, 13:55:21 »
Goasta suosittelen Palolemia, jos ihan rannan läheisyyteen haluaa. Kiva ja rauhallinen ranta, silent disco, jos aikuisväkeä hotsittaa käydä iltasella tuulettumassa. Tosin jokunen vuosi aikaa, kun tuolla viimeksi käynyt. Google on hyvä apuri nähtävyyksien ja luonnonpuistojen etsimisessä, Dudh sagarilla (vesiputous) voinee kohtuu kivuttomasti lapsenkin kanssa vierailla, uinti mahku myös tuolla.
Lapsen kanssa matkustamisesta sellainen vinkki, että intialaiset on ihan sairaan lapsirakkaita ja lapsonen tulee saamaan hirvittävästi huomiota. Kannattaa jo etukäteen miettiä mihin vedätte rajan, kun lapsesta kyse, eli saako ottaa syliin, saako suukotella, saako ottaa valokuvia, niin ei sitten tule järkytyksenä nämä kaikki. Ihmiset kyllä ymmärtävät, kun ystävällisesti kieltää esim pusuttelemasta tai kuvaamasta. Tämä kaikki kuitenkin on ihan viatonta hommaa, joten paniikkiin ei syytä. ;)

Lisäisin vielä, että jos matkustatte junalla, niin oma rauha saattanee olla mieluisaa, joten kannattanee miettiä, että varaakin junasta vaikka koko neljä paikkaa ac2 tai ac1 luokasta (eli koko ns. loossi) tai ainakin oma punkka myös lapselle. Yleensä ottaen tuon ikäiselle ei intialaiset junissa varaa omaa punkkaa ollenkaan ja ahtaus on joskus ac3:ssa hieman ikävää. Sleepperin jättäisin itse lapsen kanssa väliin.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2018, 14:00:46 kirjoittanut tiipii »
Vakratunda mahakaye, suryakoti samaprabha, Nirvighnam kurumedeva, sarva kareshu sarvada