Hapantuneet tahi kohta happanevat mestat?

 (Luettu 8315 kertaa)

fishbone

  • Triplatonnitallaaja
  • Viestejä: 3 210
  • Jäsen nro 200
    • Profiili
Vs: Hapantuneet tahi kohta happanevat mestat?
« Vastaus #20 : 15.04.2018, 14:38:12 »
törkeästi kyselen tässä, millähän matkustusasiakirjoilla  nykyään pääsee krimille, sielläkin vissiin vielä emäksistä tai neutraalia ilmapiiriä.

Mitä matkustusasiakirjoja nyt tarvitsee päästäkseen Venäjälle?

Samalla passilla, jossa on tieto, että on käynyt Krimillä, ei kuitenkaan kannata eksyä Ukrainaan, koska Krimillä käyminen ilman Ukrainan hallinnon lupaa on Ukrainassa kriminalisoitu (heh heh).

jokuli

  • Reissaaja
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: Hapantuneet tahi kohta happanevat mestat?
« Vastaus #21 : 21.04.2018, 01:52:07 »
Tässä taitaa ikä vaikuttaa. Nuorten pallontallaajien mielestä tuskin mitään niin hapanta löytyykään kuin Kaakkois-Aasia. (Saitkohan sä alkusi Laosin kaljakellunnassa vai Thaikkulan kuutamobileissä?) ja täydennyksenä muistelut tyyliin kun Riku ja Tunna marsua söi, ajattele marsua.

Isovanhempien muistelut junamatkasta Itä-Eurooppaan, sinne ehkä meksikolaisten rakentaman muurin toiselle puolelle, asti ei välttämättä myöskään kuulu emäksisen puolelle.

Emäksiset kohteet löytyy niistä, joita muut pallontallaajat eniten dissaa. Eli varmaan ykköspaikka kuuluu Vantaalle (mitä helv.. pallontallausta on käydä Vantaalla). Kakkospaikka islaminuskoisille maille. Saudi-Arabia pilaantuu silmissä ja Iran ei paljon jää jälkeen. Onneksi on vielä Pakistan. (kuka v.tun idiootti matkustaa maihin, joissa ei ole edes ihmisoikeuksia). Kolmospaikka voisi kuulua maille ja alueille, joihin on mahdollisimman vaikea päästä. Esimerkkeinä matkailun supermaat Angola ja Eritrea (onko joku muka oikeasti saanut koskaan muuta kuin transit-viisumin) tai esim. Ascension.

Vähän vakavammin Euroopan piiloteltua helmeä Romaniaa voi vielä suositella.