Sairaanhoitajat Australia!

 (Luettu 816 kertaa)

elinahxx

  • Aloittelija
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Sairaanhoitajat Australia!
« : 26.03.2018, 10:45:35 »
Heih!

Kaipaisin ajankohtaista tietoa työtilanteesta sekä prosessista
päästä sairaanhoitajan töihin Australiaan.
Eniten kiinnostaa tieto tästä täydennyskurssista mikä ilmeisesti pitää käydä Australiassa ennen kuin voi työt aloittaa? Onko se todellakin pakollinen ja hinta on ilmeisesti  aika huokea? Profco ei ole antanut asiasta minulle varmaa tietoa.

Mielelläni vaihdan ajatuksia privana myös kaikkien kanssa, jotka suunnittelevat työntekoa tai ovat jo paikan päällä  Australiassa  :)

muuvaara

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 504
    • Profiili
    • http://www.muuvaara.net/blog/
Vs: Sairaanhoitajat Australia!
« Vastaus #1 : 27.03.2018, 00:01:23 »
Suomalaisella sairaanhoitajalla ei ole tarvetta tehdä mitään täydennyskurssia, jos saa oppilaitoksestaan sertifikaatin että suoritettu tutkinto täyttää EU-direktiivin 2005/36/EC ja omaa riittävästi työkokemusta. Kyseisen proopuskan kanssa lähestytään valtiollista akkreditointilaitosta nimeltä ANMAC eli Australian Nursing and Midwifery Accreditation Council. Täydennyskurssit taas on tarkoitettu kolmannessa maailmassa koulutuksensa saaneille hoitajille - tai toki kenelle tahansa: noita kursseja tarjoavat voittoa tavoittelevat yritykset, jotka ottavat kyllä mielellään rahat pois tietämättömiltä.

Huom. jos haluat ryhtyä akkreditointiin itse, niin etsi täältä ja webistä lisätietoa noilla mainituilla hakusanoilla. Aussit ovat byrokratian kanssa todellista pilkunviilaajakansaa, joten akkreditointihakemus täytyy tehdä viimeisen päälle sääntöjen mukaan; se ei ole mikään läpihuutojuttu.
« Viimeksi muokattu: 27.03.2018, 00:09:47 kirjoittanut muuvaara »