viikon/parin kesälomareissu jonnekin?

 (Luettu 775 kertaa)

rasmus80

 • Aloittelija
 • Viestejä: 1
  • Profiili
viikon/parin kesälomareissu jonnekin?
« : 22.05.2018, 21:00:16 »
Tekisi mieli lähteä reissuun kesälomallani (22.6-29.7 välillä, ehkä pari viikkoa), mutta matkaseura kuitenkin puuttuu. Olen 38-vuotias akateeminen mies, jolla on ihan töidenkin puolesta tutkijan sydän, eli seikkailumieltä löytyy :) Lisäksi olen rento, rauhallinen, luotettava ja hyvin erilaisiin tilanteisiin sopeutuva, joten olen varmaankin melko helppoa matkaseuraa. En ole ensisijaisesti etsimässä ainakaan puhdasta rantalomaa, vaan mieluummin ihmettelisin esimerkiksi kaunista luontoa, paikallista kulttuuria ja maistelisin hyvää ruokaa. Toki merenrantakin lasketaan ehdottomasti hienoksi luontokohteeksi, mutta en ehken viihdy ihan koko lomaa rannalla maaten. Yöelämässäkin voisin piipahtaa jos niikseen sattuu. Myös esim. pyörä/patikointireissut kiinnostavat. Matkan pituus ja kohde on vielä täysin auki, joten ehdota vapaasti jos sinulla on joku hieno mesta mielessä (Eurooppa on tuossa vain koska jotain piti valita):) Olen matkustanut n. 20 maassa, joten en ole ihan untuvikko, mutta minulle ei ole väliä kuinka kokenut matkailija sinä olet. Sen verran varovainen kuitenkin olen, että ehkä voisimme tavata ennen reissupäätöstä?

niinat

 • Aloittelija
 • Viestejä: 6
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: viikon/parin kesälomareissu jonnekin?
« Vastaus #1 : 28.05.2018, 21:16:28 »
Hei!

En ole ihan varma, miten hyvin lopulta toiveet kohtaisi, mutta toisaalta kuvauksen perusteella saattaisi osua ihan hyvinkin kohdilleen, joten ajattelin ottaa riskin ja vastailla.

Hieman itsestäni. Olen 41-vuotias nainen. Kanssa reissaillut paljon, viime vuosina enimmäkseen yksin kun ei ole matkakumppaneita löytynyt suht lyhyellä varoituksella toteutetuille matkoille. Eli kokemusta niin yksin kuin kaksinkin matkaamisesta on. Huumorintajua ja oma-aloitteisuutta löytyy, keskustelutaitoa myös mutta osaan antaa myös hiljaisille hetkille tilaa.

Merimaisema miellyttää aina silmää ja jos oikein nätti rantapoukama löytyy niin toki siellä on kiva hetki makoilla, mutta itse kaipaan myös tekemistä matkoilla. Paikkojen katselua, mutta myös kiireetöntä fiilistelyä. Luonnosta tykkään, pienistä kylistä, linnoista ja muista vanhoista rakennuksista, hienoista maisemista. Kaupunkilomaa en kaipaa, asun nimittäin Barcelonassa ja kaupunkia nimenomaan haluan pakoon.

Itsellä olisi ajatuksena tänä kesänä reissata Ranskassa ja Italiassa. Italia mielessä jo kesäkuun alussa-puolivälissä, joten olisiko Ranska sitten kesä-heinäkuun vaihteessa. Kroatiaa/Montenegroa kyllä ehdottomasti suosittelen, jos et ole jo käynyt. Itse olin siellä viime kesänä, joten omalta osaltani jätän lisävierailut niihin maisemiin tuleville kesille.

Syy miksi ajattelin etteivät toiveet täysin kohtaisi on se, että joutuisin ottamaan myös töitäni mukaan reissulle. Teen etätöitä freelancerina, joten  todennäköisesti joutuisin työskentelemään joinakin aamuina ja/tai iltoina. Työajat on kuitenkin vapaat, ja olen tottunut hoitamaan työt reissaamisen ohessa (tehnyt näin jo 4 vuotta). Mutta mikäli haluat olla sekä itse  että matkaseuran osalta täysin lomalla, vapaalla, läppäri ei todellakaan mukana niin sitten tämä systeemi ei toimi.

Tässä nyt näin alustavasti minusta. Ymmärrän hyvin, jos tämä järjestelyni ei ole sitä mitä haet, mutta jos haluaisit jutella vaikka skypessä niin mielelläni juttelisin lisää.

Terkuin,
Niina.

justatraveller9999

 • Aloittelija
 • Viestejä: 2
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: viikon/parin kesälomareissu jonnekin?
« Vastaus #2 : 14.06.2018, 14:20:56 »
Moi!

Kiinnostaisiko lähteä Indonesiaan heinäkuussa? Tein siitä oman aloituksen ja kerron mielelläni lisää itsestäni ja reissusuunnitelmistani mikäli kiinnostuit  :)