Vaihtoehtoja Aasialle?

 (Luettu 3287 kertaa)

culture

  • Tonnitallaaja
  • Viestejä: 1 170
    • Profiili
Vs: Vaihtoehtoja Aasialle?
« Vastaus #20 : 08.08.2018, 23:11:08 »
https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/yk-huolissaan-egyptin-tilanteesta-teloituksia-ei-tulisi-kayttaa-terrorismin-torjuntaan/6720996#gs.w8eh1G8

Hieno maa.

Ihmettelen suuresti jos joku haluaa rahansa tuohon roskamaahan kantaa: kyseessä on täysin mielivaltainen takapajula ja diktatuuri.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2018, 23:14:12 kirjoittanut culture »

pitulo

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 92
    • Profiili
Vs: Vaihtoehtoja Aasialle?
« Vastaus #21 : 09.08.2018, 15:22:08 »
Heh. Aina löytyy henkilö, joka ei koskaan ole käynyt kyseessä olevassa maassa, haluaa silti osallistua keskusteluun ja omien ennakkoluulojensa ajamana etsii linkkejä netistä.
Egypti ei ole mikään takapajula vaan Afrikan kulttuurin kehto. Tästä ovat osoituksena maailman vanhimmat muistomerkit, joita miljoonat turistit käyvät ihailemassa vuosittain.
Egypti ei ole diktatuuri. Egypti on tasavalta. Vuonna 2014 olivat vapaat presidentinvaalit. Presidentiksi valittiin Al-Sisi. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä egyptiläisiä. He ovat aivan tavallisia, keskiluokan egyptiläisiä ja heidän mielestään Egypti kaipaa Al-Sisin kaltaista vahvaa johtajaa. Ennen Al-Sisiä maa oli ajautumassa kaaokseen. Ainoastaan armeijan kovalla mukaantulolla maa estettiin suistumasta samoille raiteille kuin esim. Syyria ja Irak ovat nykyisin. Tuntemani egyptiläiset ovat nykyisen kehityksen puolesta.

Kyllä. Egyptissä teloitetaan ihmisiä. Terroristeja, ISISin jäseniä, pommiattentaatteja tekeviä muslimiveljeskunnan jäseniä. Ei teloiteta turisteja eikä rauhaa kaipaavia, normaaleja egyptiläisiä. Kuolemanrangaistuksesta ollaan montaa mieltä. Suomessa asuvan heteromiehen on helppo asettua niitä vastustamaan kun ei ole pelkoa , että ISIS katkaisee kaulan ja esittää videon YouTubessa.

Kyllä. Egypti on hieno maa. Ei mikään roskamaa. Omatoimimatkailijana en koskaan ole joutunut ryöstetyksi, raiskatuksi tai terrorismin kohteeksi. Toki olen naisena joutunut kokemaan jonkin verran miesten suusanallista häirintää mutta kiinni ei ole käyty. Kuten aiemmin kirjoitin ns tavallinen rikollisuus on hyvin vähäistä.