Diginomadina Indonesiassa – Vinkkejä?

 (Luettu 2448 kertaa)

Milla-Riina

  • Reissaaja
  • Viestejä: 28
    • Profiili
    • Marianne Ventures
Diginomadina Indonesiassa – Vinkkejä?
« : 16.01.2019, 23:09:10 »
Etenkin kiinnostaa muiden diginomadien näkemykset, koska tarpeet lienevät eri kuin lomamatkalla. Toki viikonloppuina ja töiden jälkeen voi rentoutua. Teen siis töitä netin yli Suomeen.

En ole ennen käynyt Indonesiassa. Aurinko, meri, luonto, urheilu ja surffaus houkuttelevat. Luonnollisesti tarvitsen toimivan netin ja jonkinlaisen työpöydän arkityöpäiviksi. Yöelämä pitää kokea, mutta oleskelen pääosan ajasta mieluummin muualla kuin keskeillä bilemestoja. Sen sijaan ranta, luonto ja surffaus saisivat olla lähellä. Mahdollisuus tutustua ja viettää aikaa muiden nomadien kanssa esim. yhteistyötiloissa on plussaa. Näin ollen kyselen:

- Missä muut diginomadit liikkuvat? Missä on hyvä tutustua ihmisiin?

- Huolestuttaa, että Bali on liian turistinen, vaikka voihan olla, että sieltä löytyy jokin viihtyisä diginomadin oltava nurkka. Siellä näyttäisi olevan paljon muitakin samalla asialla. Lennän joka tapauksessa Balille alkumatkasta. Millä alueella kannattaa yöpyä? Hostellissa vai jossakin muussa?

- Onko Balille hyviä vaihtoehtoja diginomadin elämää ajatellen? Onko muilla saarilla tai vaikka viereisissä maissa alueita, joissa olisi sopivat olosuhteet ja infra paikasta riippumattomaan (mutta nettiriippuvaiseen) digitaalisen nomadin elämään?

- Mistä löytää parhaiten kohtuuhintaisia (budjetti)asuntoja viikoiksi/kuukausiksi? Kuinka ajoissa pitää olla liikkeellä?

- Ilmeisesti mopo on monissa paikoissa näppärin liikkumaväline. Voiko sellaisen vuokrata pidemmäksi aikaa jostakin?

- Mihin maahan suosittelette viisumipakoa?

- Oletteko käyneet missään paikallisissa harrastuskerhoissa tms.? Rakastuin vuosi sitten telinevoimisteluun ja tekee kipeää jättää voimistelusali ja ohjatut treenit taakse. Krav maga, jousiammunta, surffaus, ja oikeastaan suurin osa muistakin urheilulajeista mennee.

- Muita ideoita?
« Viimeksi muokattu: 17.01.2019, 00:00:00 kirjoittanut Milla-Riina »
A wise shirt once said that freedom is a state of mind
Blog: https://marianneventures.com