Seuraa Interrail-tyyliselle reissulle elokuussa

 (Luettu 1390 kertaa)

hdjhnna

 • Aloittelija
 • Viestejä: 1
  • Profiili
Hei!

Mulla ois suunnitelmissa lähtee reissaamaan Eurooppaan elokuun alussa matalalla budjetilla vähän Interrail-tyyliin. Lähtöä olin kaavaillut johonkin 7. - 9. päivän tienoille ja reissun pituudeksi jotain kymmenestä päivästä kahteen viikkoon. Ideana ois ostaa lentolippu maahan A, johon voi lentää halvalla ja kahden viikon päähän lentolippu pois jostain toisesta maasta B, josta ois halpa lentää Suomeen ja sit matkata sinä aikana muutaman maan kautta bussilla/junalla paikasta A paikkaan B lähtöpäiväksi. Yks reitti, mitä oon miettinyt ois esim. Suomi - Dubrovnik, Kroatia - Sarajevo, Bosnia - Belgrad, Serbia - Budapest, Unkari - Suomi tai vastaavasti jonnekin toiselle puolelle Eurooppaa käymään esim. Belgian tai Espanjan hoodeilla. Matkareitti on neuvoteltavissa.

Kaipaan matkaseuraksi ensisijaisesti tietty tyyppii, jota julkisissa istuminen ja hostellimajoittuminen ei haittaa. Oon 25-vuotias nainen ja etsin about itseni ikäistä eli 20-30-vuotiasta, jonka kanssa vois yhdistää rantaloma-, biletys- ja kulttuurimatkan. Ois siis kiva käydä vaikka joku päivä ottamassa rennosti rannalla ja pulahtaa vaan uimaan, sekä käydä sopivasti tsekkaamassa yöelämää, mutta myös kiertää nähtävyyksiä. Matkaseura sais olla sopivan itsenäinen eli jos kiinnostuksenkohteet ei vaikka jossain kohtaakaan niin voidaan liikkua myös osittain itseksemme. Omiksi kiinnostuksenkohteiksi voisin kuitenkin mainita erityisesti taiteen ja historiallisesti mielenkiintoiset kohteet, sekä paikan päällä muihin turisteihin ja paikallisiin tutustumisen.

Laitahan siis viestiä, jos tän tyyppinen reissaaminen kiinnostaa! Vaihtoehtoisesti otan myös vastaan ideoita samoihin aikoihin reissuista yhteen kohteeseen. Tärkeintä ois saada seuraa ja päästä lähtemään elokuussa jonnekin Suomesta :D

conard

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 430
  • Profiili
Vs: Seuraa Interrail-tyyliselle reissulle elokuussa
« Vastaus #1 : 30.05.2019, 10:07:28 »
En ole lähdössä mukaan, mutta tää voisi toimia sulle: https://www.lentodiilit.fi/2019/05/28/norwegianilta-alennuskoodi/

Norski on kuitenkin se potentiaalisin vaihtoehto yhdensuuntaisiin lentoihin.

esmes

 • Aloittelija
 • Viestejä: 8
  • Profiili
Vs: Seuraa Interrail-tyyliselle reissulle elokuussa
« Vastaus #2 : 26.06.2019, 12:35:24 »
Moikka! Just julkasin itsekin tekstin jossa etsin matkaseuraa elokuulle.. Sun suunnitelma kuulostaa kyllä hyvältä :)

Täällä parikymppinen likka, olin lähdössä ensin ihan omineen päin reissuun, mutta sit muistin tän sivuston olemassaolon... Voitais viestitellä jos sua kiinnostaa!

Edwing

 • Aloittelija
 • Viestejä: 1
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Seuraa Interrail-tyyliselle reissulle elokuussa
« Vastaus #3 : 27.06.2019, 07:03:49 »
Hei, olen itse 28 vuotias mies ja itsellä kans etsinnässä matkakumppani samankaltaiselle matkalle. Olisi hienoa päästä kokemaan useampi kohde yhdellä reissulla.Kiinnostuksen kohteina lähinnä kaupunkeihin tutustuminen sekä nähtävyyksissä kiertely. Bilettäminen ei sinäänsä kiinnosta, mutta muutamilla vois aina iltaisin käydä jossain kivassa paikassa. Laita ihmeessä viestiä, niin kerron itsestäni enemmän. Lähtöpäivä ei ole meikäläisellä kiveen lyöty.