Kreeta 20.10. alkaen

 (Luettu 740 kertaa)

Enologi

  • Aloittelija
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Kreeta 20.10. alkaen
« : 26.09.2019, 16:09:23 »
Ostin juuri Norwegianin lennon Kreetalle Haniaan 20.10. Helsingistä. Aion viipyä saarella ainakin viikon ja tulla takaisin lautalla + busseilla noin reittiä Iraklion - Pireus - Ateena - Sofia - Temesvár - Budapest - Varsova - Riika - Tallinna.

Pääasiassa olisi kiva saada matkaseuraa Kreetalle eli esim samalla lennolla perille ja sitten asunnon tai apartment-studion vuokraaminen kimppaan. Paikkana voi olla mikä tahansa sopiva Hania - Falassarna tai Hania - Iraklion -akselilta. Ei ole nokonuukaa oletko mies vai nainen kun kaveripohjalta tässä matkaseura haussa, eikä pakko edes koko ajan kimpassa liikkua. Toivon kuitenkin ettet tupakoisi tai olisi päihdeongelmainen. Synergiaetuja kuitenkin tulee jos jakaa majoituskuluja ja jonkin verran tekee esim auto- tai moottoripyöräretkiä kimpassa, ja välillä kokkaa kämpillä. Kiva studio keittomahdollisuudella viikoksi on 150 - 200 € ja sen voi laittaa puoliksi. Pienet AirBnB-kämpät samaa hintaluokkaa.

Paluumatkan voit tehdä kanssani maitse tai ihan omaan tahtiin - tahi lentää Kreetalta tai muualta takaisin ihan miten halu ja aikataulu antaa myöten. Itse arvioin omaan paluumatkaani kuluvan 10-14 vrk vähän fiiliksistä ja pysähdysten määrästä riippuen. Eli Kreetalla esim 20 - 28.10. ja paluumatka Pireuksesta Helsinkiin noin 29.10 - 10.11.

Olen siis keski-ikäinen elämäntaiteilija, joka matkustaa hyvin paljon. Nyt poikkeuksellisesti olisi melko puhdas loma tiedossa ja siksi lähdenkin kun vähän aurinkoa kaipaa ja valitsin itselle uuden saaren, paluumatkalla tuttuja paikkoja läpi kahlaten. Osassa näistä (Pireus - Budapest -väli) ei ole tullut aikoihin käytyä.

Tässä nyt olennaisin. Kysy lisää jos kiinnostaa.