Miten muuttaa asennetta kohteesta kesken matkaa

 (Luettu 1448 kertaa)

jokuli

  • Reissaaja
  • Viestejä: 41
    • Profiili
Kaipailisin vinkkejä miten olette onnistuneet muuttamaan negatiivisen ensivaikutelman kesken matkan. Täällä monet lähtee jopa kuukausiksi jollekin tietylle alueelle. Mites jos kohde ei vaan tunnu omalta? Muutatteko suunnitelmaa kesken kaiken?

Itselleni esimerkiksi New York ei vaan avautunut. Kamala paikka täynnä eläkeikää lähestyviä kyynisiä amerikkalaisia versioita mielensäpahoittajista. Ongelmana tässä, että oma mielikuva oli jotain ihan muuta. Lähempänä ehkä elämännälkäistä, yrittäjäkeskeistä menoa, jossa ihmiset valmiita tarraamaan mahdollisuuksiin. Olen ehkä liikaa matkustanut Afrikan ja Aasiankin suurissa kaupungeissa, joissa mielensäpahoittajilla voi olla haasteita. Lue esimerkiksi Usviksen mainio Lagos-kuvaus Nigeria-ketjusta.

Ei NY mitenkään ainoa ole, esimerkiksi Dublin tai Vancouver ei avautunut itselleni.

servechilled

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 444
    • Profiili
Vs: Miten muuttaa asennetta kohteesta kesken matkaa
« Vastaus #1 : 18.10.2019, 22:36:12 »
Mielenkiintoinen kysymys. Yleensä tulee tehtyä sen verran taustatutkimusta ennen reissua, että on realistiset odotukset kohteesta - joka taas on mielestäni paras keino välttää pettymykset.  Mutta jos mestasta tulee jotenkin erityisen huonot vibat heti ensimmäisinä päivinä, niin aika vaikeaa on saada niitä unohtumaan. Tällaisessa tapauksessa vaihdan kyllä mieluummin kokonaan toiseen paikkaan, kuin ehdoin tahdoin yritän löytää jotain parempaa spottia vaikka toiselta puolelta kyseistä stadia. Tai jos on ihan pakko vaikka lentojen vuoksi pysyä samassa kohteessa, niin vietän vaikka päivän-pari hotellissa rennosti kuin alan väkipakolla etsimään jotain veret seisauttavaa elämystä.