Mexico, kommunikointi, puhelimet, jne..

 (Luettu 1143 kertaa)

herodes

  • Aloittelija
  • Viestejä: 1
    • Profiili
    • Sähköposti
Mexico, kommunikointi, puhelimet, jne..
« : 16.10.2019, 21:31:52 »
Tervehdys. Olen lähdössä Meksikoon marraskuun lopulla vähän pidemmäksi aikaa. (menolipulla ~6 kk...)

Ensimmäinen kysymys koskee lähinnä puhelinliittymiä ja sen sellaisia. Eli mikä on edullisin tapa kommunikoida sieltä suomeen esimerkiksi?
Suomalainen matkailiittymä? Paikallinen kaverini mainitsi heidän liittymien olevan vähän säätöä ja ajattelin jos täällä olisi jollain ehdottaa...

Onko kenelläkään kokemusta pidempiä aikoja meksikossa elelystä? Kuulisin mielelläni yleisi kokemuksia ja vinkkejä. Meksiko cityyn menen nyt ainakin Joulukuuksi jonka jälkeen kiertelen pienempiä kaupunkeja käsityöhommiin tutustumiset mielessä.
Jossain vaiheessa olisi ajatuksena myös vetäytyä hetkeksi joko Jukatanille tai sitten tyynenmeren puolelle , hermolevolle merta tuijottamaan...7
En mitään bilehommia ole hakemassa.

Varmaan tuolta löytyy jotain rentoja paikkoja joissa suomalaisiakin hengailee jos henkisät tukea tulee ikävä pidemmällä matkalla.

Erityisesti kiinostaa jos jollain on kokemusta pätkätöistä tai etätöistä maailmalla yleensä. Kirjoittamishommat nyt ensin tulee mieleen. Kulttuurialalta olen, Englanti ja suomi sujuu melko natiivi tasolla, (espanja on vähän niin ja niin... tiedän... koitan korjata asiaa...)

Sekava viesti mutta jos tästä sais jonkinlaisen keskustelun aikaan. Jos joku tuolla pyörii ensivuoden puolella niin vaihdan mielelläni ajatuksia enemmänkin :)

-JH

servechilled

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 440
    • Profiili
Vs: Mexico, kommunikointi, puhelimet, jne..
« Vastaus #1 : 18.10.2019, 22:26:03 »
Skypellä 400 minuuttia Suomeen 7,80€ / kk (siis jos haluat soitella suoraan mobiilinumeroihin). Vaatii toki wifin.