Tampereen yliopiston kääntäjäkoulutus

 (Luettu 1720 kertaa)

Wanderers

  • Reissaaja
  • Viestejä: 23
    • Profiili
Tampereen yliopiston kääntäjäkoulutus
« : 18.08.2004, 10:57:41 »
Heip!

Tässä välivuotta viettelen ja kevään ylioppilaspippaloista on kulunut jo aikaa... Mutta nyt jo mielessä hyppii ensi kevät ja pääsykokeet. Etenkin pääsykokeisiin valmistautuminen. Siispä heitänkin kysymyksen ilmaan: Onko täällä joku, joka olisi hakenut/päässyt Tampereen yliopistoon lukemaan kääntäjäksi (englanti-suomi)? Jos joku tunnustaa, voisiko hän ystävällisesti sinkaista sähköpostia minulle osoitteeseen: [email protected]  :D  Haluaisin vaan hieman vinkkejä lukemiseen (ajattelin aloittaa HETI, kun saan tietooni pääsykoekirjat ja saan haalittua ne itselleni...) Esim. kuinka paljon luit ja kuinka hyvin onnistuit omasta mielestäsi?

Ylppärikirjotukset menivät oikein mallikkaasti, nyt kun vielä saisi himoitsemansa opiskelupaikan... Tämän vuoden pääsykokeissa hain lukemaan kirjallisuutta, mutta nyt olen valaistunut siitä, että tahtoisin kääntäjäksi (se on välkkynyt mielessäni aikaisemminkin, mutta pääsykoerumbasta olisi tullut liian inhottava, jos olisin joutunut reissaamaan Oulusta Tampereelle ja Tampereelta Turkuun etc. joten hain vain Ouluun, vaikka tiesin, etten pääse...)

Kiitos jo etukäteen hänelle/heille, jotka vaivautumat näpyttelemään vastauksensa ja ruokkimaan sähköpostilaatikkoani! :D
rown into my eyes and see the wanderer...
-Nightwish-