Re: Joulu ulkomailla

 (Luettu 2336 kertaa)

Pera

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 434
    • Profiili
Re: Joulu ulkomailla
« : 27.11.2002, 17:07:37 »
No... viime vuonna oltiin Lontoossa joulu, sellaisella partiolaisten "leirintäalueella". Syötiin attona "perinteistä" joulukanaa kinkkun korvikkeena. Se kun oli ainoa isompi kohtuuhintainen lihankimpale mikä sattui löytymään siihen hätiin. Joulukirkossakin käytiin jossain pienessä viihtyisässä kirkossa ihan normaalilla työväenalueella. Kaikin puolin oli oikein mukavaa ja viihtysää. Majoitus oli vähän parakkimainen, mutta halpa.  ;)

Niin ja vaimo tykkäs aikalailla joulun jälkeisistä alennusmyynneistä, järjestään kaikki rätit -70% vähintään...
id�tteleminen on ep�rehellisyytt�.

Markus

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 388
    • Profiili
Re: Joulu ulkomailla
« Vastaus #1 : 28.11.2002, 23:21:21 »
Niin, tosiaan Joulu on jo ovella. Tuleva joulu on kolmas perattainen ulkomailla. Ei asioilla sinansa mitaan yhteytta ole, muuten kuin etta opiskelijana on paras aika matkustaa joulun aikaan, kun kuukauden voi olla pois menettamatta mitaan (paitsi aidin jouluherkut). Viime joulu oli ihan mielenkiintoinen, keskella autiomaata Egyptissa. Dakhlan keitaalla oli noin 10 turistia ja paikallinen ranskankielen opettaja halusi jarjestaa meille joulujuhlan (muslimithan ei siis vieta joulua). No... Meidat vietiin autolla keitaan laidalle johonkin leiriin jossa istuimme nuotion ymparilla. Aluksi oli ohjelmassa ryhmaterapiaa, piti kertoa iloisia ja surullisia tapahtumia elamasta. Sen jalkeen mies pyysi etta laulaisimme jotain lauluja kotimaastamme. No Suvi onneksi laulaa tosi hyvin ja tama osio meni ihan ok. Sitten saimme yhdet oluet polttelimme vesipiipusta omenatupakkaa. Sen jalkeen meidan olisi pitanyt tanssia, koska jouluhan on iloinen juhla! Autostereoista soi ainoa tarjolla oleva lansimainen musiikki, joka sattui olemaan trancea.  :) Siina vaiheessa joulun vietto alkoi riittaa. Hieman erikoinen kasitys heilla siis oli lansimaisesta joulusta, mutta olipahan kokemus sekin... Sita edellisena jouluna oltiin Thaimaassa, mutta aatto vietettiin suomalaisittain vanhempieni luona Bangkokissa. Vuoden paasta olisi vakaa tarkoitus olla joulu kotona, mutta saas nahda miten reissuhammasta kolottaa ensi syksyna...
Yleisesti ottaen, ei sita joulua silleen paljon ajattele, jos on maassa jossa sita ei juhlita. Taalla tosin joulukoristeet ilmaantuvat parhaillaan kauppoihin. Ei me esimerkiksi aiota olla missaan erityisessa paikassa jouluna tms. Ehkapa syomme hienomman illallisen ja soitamme kotiin. Saas nahda. Tarkemmin kun miettii niin ehkapa vois olla taman joulun viidakossa vastapainoksi autiomaalle???