Netistä löytyy ilmaista majoitusta ympäri maailmaa

 (Luettu 2229 kertaa)

Anonymous

  • Vieras
Tästä onkin ollut jo keskustelua mutta laitetaan silti:
 
Internetissä toimii useita palveluita, jotka välittävät rekisteröidyille käyttäjille ilmaisia majapaikkoja ihmisten kodeissa. Rekisteröidyttyään käyttäjä saa tiedot majoituksen tarjoajista maittain ja kaupungeittain ja voi pyytää heiltä yösijaa.

Rekisteröityessä ei sitoudu majoittamaan ketään, vaan ainoastaan ottamaan vastaan majoituspyyntöjä sähköpostitse. Majoituksesta sovitaan pyytäjien kanssa henkilökohtaisesti.

Majoitussivusto Globalfreeloadersin (www.globalfreeloaders.com) ylläpitäjä Adam Staines kertoo saaneensa idean palvelusta vajaat kolme vuotta sitten matkustaessaan Marokossa.

- Olin ystäväni kanssa Essouiran musiikkifestivaaleilla. Emme löytäneet hotellihuonetta ja loppuillasta päädyimme ravintolaan pähkäilemään majoitusta, kun tuntematon tyyppi tarjosi meille majapaikkaa. Lopulta asuimme hänen luonaan tosi hauskan viikon, eikä hän suostunut ottamaan mitään vastineeksi avustaan.

Staines innostui paikallisen elämänmenon näkemisestä siinä määrin, että päätti saman tien perustaa renkaan ilmaista majoitusta tarvitseville ja tarjoaville. Tällä hetkellä Globalfreeloadersiin on rekisteröitynyt noin 10 000 käyttäjää yli 130 maassa.

STT

Manna

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 77
    • Profiili
quot;Yksi kahvipannu sinne tai tänne - ei kai se suuria merkitse kun ollaan etsimässä pyrstötähtiä." - Nuuskamuikkunen