Reissaaminen busseilla / liftillä Briteissä

 (Luettu 1098 kertaa)

Chewbacca

  • Aloittelija
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Reissaaminen busseilla / liftillä Briteissä
« : 16.01.2005, 16:07:54 »
Loppukesästä -05 olisi suunnitelmissa lähteä uudelleen reissaamaan Britteihin, pääasiassa Skotlantiin, -nyt ilman reililippua. Ollaan jonkin verran tehty hintalaskelmia mm. busseilla matkustamisesta, mutta lippujen hinnoissa näyttää olevan aikamoista vaihtelua. Kenelläkään kokemuksia busseilla reissaamisesta Briteissä? Kiinnostaisi erityisesti pitkät matkat, kuten Lontoosta Skotlantiin..  :P

Entäpä liftaus? Tiedostettu on mahdollisuus palata kotiin ruumissäkeissä.  :roll:  Olisi kuitenkin hauska kuulla jos löytyy kokemuksia ja faktoja Briteissä liftaamisesta.

Viime kesänä sydämemme valloittanut Edinburgh jäi aikataulujen vuoksi vain pintaraapaisuksi ja nyt olisi tarkoituksena koluta se viimeistä katukiveä myöten läpi. :) Kaikki suositukset otetaan siis ilolla vastaan.. Hostelli-, baari-, nähtävyys-, shoppailuvinkit kaikki tervetulleita.. Erityisesti solutyyppisistä hostelleista kaivataan tietoa..

Sipris

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 576
    • Profiili
Reissaaminen busseilla/liftillä Briteissä
« Vastaus #1 : 16.01.2005, 17:38:15 »
liftauksesta en tiedä, mutta bussillakin pääsee suhteellisen halvalla. Ymmärtääkseni, mitä aiemmin varaa liput, sitä halvempaa

www.megabus.com
yörällä lontooseen mennään 3 viikkoa ja kävellen 2. Lentokoneella 1 tunti, raketti on nopein mikä maailmassa voi koko maailmaa kiertää.
-Into 5v-