Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä

 (Luettu 8679 kertaa)

reppuselkä sekasateessa

 • Reissaaja
 • Viestejä: 59
  • Profiili
pelimiehet ja pelinaiset?
« Vastaus #20 : 22.05.2005, 19:55:17 »
noniin pelimiehet & pelinaiset tulkaa ilmoille
onko kukaan luottanut karismaansa ja pyrkinyt koko (tai suurelta osalta) interrailin ajalta pokaamaan yösijansa milloinmistäkin kaupungista minne eksyy?
haiseville, huonosti pukeutuneille hikisille reppureissaaja rentuille uskoisi olevan vientiä
mutta puhukaa

Neiti Q

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 328
  • Profiili
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #21 : 22.05.2005, 22:07:00 »
Pitkästä aikaa tuli vaihdettua meiliosoitetta jonkun kanssa viikon Sisilian matkalla, kun törmäilin yhteen fransmanniin harva se päivä. Kaikki yksin matkustamisen parhaat puolet pääsivät esiin - ja tällä kerralla ihan ilman mitään suurempia tunteita, kunhan juteltiin ja katseltiin paikkoja. Asiaa avitti yhteinen kiinnostus hyvään ruokaan, mistä syystä suosittelemastani ravintolasta tuli sekä minun ja mieheni että kyseisen herrasmiehen kantis, jossa kohdattiin iltaisin. (Selvennys: mies teki alkuviikon päivisin töitä, kun minä retkeilin yksin lähiympäristössä, siitä yksin matkailu..)

Yöpaikkojen pokaamista en koskaan ole varsinaisesti kokeillut, mutta yhtenä päivänä tällä viikolla jouduin kyllä panemaan koko viehätysvoimani peliin, kun piti ehtiä äkkiä bussille eikä takseja näkynyt mailla halmeilla. Miten ylipäätään voi sekä junien että bussien kulussa olla kahden tunnin tauko juuri työpäivän päättyessä? Epätoivo iski, kun tajusin, että missaan ainoan kulkupelin, jolla ehdin ajoissa mieheni syntymäpäivän viettoon 40 kilsan päähän. Italiaanot, jotka pysähtyivät arvioimaan näkymiä, suostuivat kuitenkin kuskaamaan asemalle. Olisivat kuskanneet vaikka koko matkan, mutta rehellisenä (ja hieman varovaisena) naisena paljastin kysyttäessä auliisti, että matkustan mieheni kanssa. Bussi saatiin kiinni, ja molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä, italot lähinnä kai voituaan olla avuliaita, tai sitten anteliaan toppini ansiosta..
Makuni on hyvin yksinkertainen. Haluan vain parasta. (Oscar Wilde)

LeeLo

 • Reissaaja
 • Viestejä: 27
  • MSN Messenger - soysanna@hotmail.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #22 : 26.12.2005, 01:06:30 »
Itse ainakin ihastun matkalla jatkuvasti  :lol:
Luulenpa, että se johtuu omalla kohdalla ilmapiiristä. Matkalla on kaikki niin ihanaa, hienoa ja uutta. Kunhan asuu jossain ulkomailla pidempään niin huomaa, että arki se on sielläkin. Onneksi lyhyen matkailun aikana jutut jäävätkin ihastuksiksi. Toisin on pidempiaikaisessa tuttavuudessa, silloin se lähtö vasta vaikeaa onkin  :cry:
Itse tunnustaudun espanjalaisten miesten faneiksi ja siksi siellä reissaaminen onkin aika nannaa. Tosin viime kesänä sitten otin ja tutustuin sekä ihastuin siellä asuvaan suomalaiseen  :shock: . Sitä nyt sieltä viimeiseksi hain tai odotin. Piti sinne asti matkata, löytää ihana ihminen ja palata takaisin kotimaahan. Voi sitä vääryyttä..
ia De La Suerte

Ophelia

 • Reissaaja
 • Viestejä: 39
  • Profiili
  • http://irc-galleria.net/view.php?nick=Ophelia
  • Sähköposti
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #23 : 29.01.2006, 22:10:50 »
Khyllähän nuo reissuromanssit aina tuppaa päivää piristämään kun reppurina kiertelee... Viime kesänä naureskelin jo mielessäni sille, kuinka lautoilla ei ainakaan tarvinnut yhtään yötä matkustaa yksinään  :wink: Mieleenpainuvin taisi olla Kreikka-Italia-välillä albanialaismies joka halusi peräti ihan ilman taka-ajatuksia näyttää minulla Kroatian öiset rantakaupungit kannelta... Ihanaa, kieltämättä. Italia-Kreikka-välillä puolestaan vietin koko yön keskustelemalla Shakespearen näytelmistä Uusiseelantilaismiehen kanssa... :D  Rostock-Hanko-välillä seuraan vaihtuikin jo ihan suomalainen miekkonen, jota en kuitenkaan ikinä nähnyt satamaan saapumisen jälkeen. Kyllä nuo reissututtavuudet kuuluu mun mielestä ehdottomasti asiaan, siis varsinkin kun siviilissä ihan sinkkuna tallailen  :wink:

Jälkikäteen ei koskaan ole tullut pidettyä yhteyttä eikä oikeastaan ole ollut halujakaan. Lueskelin tässä yksi päivä vanhaa matkapäivä kirjaa, mihin oli Hampurin asemalla tullut filosoifoitua jotain sen tapaista että saatiinpa niitten ihmisten kanssa jakaa hetki elämää, ei sitä illuusiota tarvitse pilata jatkamalla yhteyden pitoa jollei siihen ole erityisiä intressejä. Kotona kun ollaan, täällä on toinen elämä kuin siellä jossain kaukana poissa. Hah, pitäis ehkä ruveta filosofiks ;)
quot;Teissä ja joissa on jotain hyvin merkillistä. Niitä katsoessa tulee mieli kaihoisaksi ja haluaa lähteä katsomaan minne ne päätyvät." -Nipsu-

kiirus

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 280
  • Profiili
Re: pelimiehet ja pelinaiset?
« Vastaus #24 : 02.02.2006, 14:58:54 »
Lainaus käyttäjältä: "reppuselkä sekasateessa"
noniin pelimiehet & pelinaiset tulkaa ilmoille
onko kukaan luottanut karismaansa ja pyrkinyt koko (tai suurelta osalta) interrailin ajalta pokaamaan yösijansa milloinmistäkin kaupungista minne eksyy?
haiseville, huonosti pukeutuneille hikisille reppureissaaja rentuille uskoisi olevan vientiä
mutta puhukaa

Kotimaan vieraassa kaupungissa joutunut joskus tälläiseen turvautumaan rahattomana ja puhelittomana.

Tuollaista stessiä en kuitenkaan viitsisi ottaa usein ja toistuvasti. Ei toi homma niin luontaista ole.

moskva

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 127
  • Profiili
Re: Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #25 : 04.02.2006, 21:19:19 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeinen"
Oletko ihastunut reilin aikana? Miten ihastumisen suhteen kävi - oletteko vielä yhteydessä? Oletko solminut paljon ystävyyssuhteita reilillä?

Kertokaahan kokemuksianne :D


Lomaromansseja on ollut kyllä - varsinaisella reilillä en koskaan ole ollutkaan.   8)  

Halutessani voisin edelleen ottaa yhteyttä erääseen Moskovassa asuvaan lomaromanssiini, jos haluaisin...tapasimme Pietarissa teknoluolassa ja pari vuotta myöhemmin muuttaessani Moskovaan tapasin hänet uudelleen kaveripohjalta. Kävin katsomassa hänen performanssejaan ja kerran hän yllätti minut tullen asunnolleni. Isäni oli silloin luonani, joten se siitä mahdollisesti kiihkeästä tapaamisesta! :oops:   Tästä on valovuosia aikaa.  :lol:

Ihmiset ovat kaiken kaikkiaan kiinostavia, Suomessa tai ulkomailla, eikä suhteiden syntymistä voi ennustaa. Estää kyllä voi kieltämällä itseään käyttäytymästä niin kuin tunne/ himo veisi.  :wink:

rokkirusetti

 • Vieras
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #26 : 05.02.2006, 21:20:12 »
Itse tutustuin viime kevään itä-euroopan reilillä liian moneen mukavaan ihmiseen, joiden kanssa en kuitenkään älynnyt vaihtaa meiliosotteita..  :cry:

Ihastumisia ei ollut, koska koko aika oli pieni ikävä omaa kultaa Konnevedeltä.

Silti olisin halunnut jättää brittiläiselle Simonille meilin jääkaapin oveen, koska oli skeittari ja todella hyvää seuraa, mutta tuli liian kiire kotiin lähtevään Varsova-Tallinna bussiin. Harmittaa vietävästi edelleen, joten suosittelen vaikka käyntsäreitä, joita voi jaella ihmisille, joihin tahtoisi pitää yhteyttä vielä ensi vuonnakin :D

carnivale

 • Reissaaja
 • Viestejä: 44
  • Profiili
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #27 : 05.02.2006, 21:31:13 »
Joulukuun reilillä tapasin erään ranskalaisen tytön, joka vieraili luonani  nyt viikonloppuna.

Pidimmi hyvää aikaa kaiken aikaa.
quot;tärkeintä on hypätä, siivet kasvaa pudotessa"

nauru.

 • Tosireissaaja
 • Viestejä: 92
  • Profiili
  • Sähköposti
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #28 : 09.02.2006, 18:53:27 »
Henkilökohtaisesti koen myös vahvasti niin, että yksin reissata tutustuu niin moniin, usein samanhenkisiin ihmisiin, että ihastumisilta ei voi välttyä (eikä haluaisikaan - tarve tulla ymmärretyksi on kai luontainen). Kotikulmilta mun on ollut vaikea löytää ihmisiä, jotka ymmärtäisivät miten kovasti maa polttaa jalkojen alla ja sielu on rauhaton. Tuntuu hyvältä tavata ihmisiä, jotka surffailevat samoilla aalloilla.

Ja voi sitä jälleennäkemisen riemua, kun tapaat taas sen tutun ja rakkaan reissaajamiehen, joka vei sydämesi jo ensimmäisellä tapaamisella.  :roll:  :wink:
Let me show you the world in my eyes.

Mymmeli

 • Aloittelija
 • Viestejä: 2
  • Profiili
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #29 : 06.03.2006, 12:37:10 »
Matkalla ei saa olla liian tosikko, pieni flirtti antaa valoa sateiseenkin reissupäivään! :wink:

Toisaalta sitä kuuluisaa maalaisjärkeä ei kannata jättää koti-Suomeen... Eräskin ystäväni ihastui iloiseen ranskalaismieheen (joka muuten on häntä 20 vuotta vanhempi) ja jätti opiskelupaikkansa, asuntonsa, ystävänsä ja koko entisen elämänsä Suomeen (ja samalla poltti välinsä vanheempiinsa oikein perusteellisesti). Viimeksi kun kuulin uutisia Ranskasta, ei elämä siellä ollutkaan ihan niin täydellistä... :roll:

Parasta matkalla on ehdottomasti uusien ihmisten tapaaminen! Osa ystävyyssuhteista jatkuu vuosia, vaikkei toista pääsekään tapaamaan. Osa taas jää muutamaan "hei, mitäs kuuluu" -tyyppiseen meiliin. Ihanat muistot elävät joka tapauksessa ikuisesti...  On se vaan niin ihanaa löytää joku toinen samanhenkinen ihminen tai jopa kokonainen seikkailijaryhmä, jonka kanssa tutkia uusia paikkoja avoimin mielin! Itsellä kun täällä koti-Suomessa on sellainenkin sukulaisperhe, joka matkustaa ainoastaan pakettimatkalla siihen samaan hotelliin Espanjassa, jossa asuu paljon suomalaisia. Sitten he ovat hotellilla viikon ja ehkä käyvät Aurinkomatkojen järjestämällä päiväretkellä keskustassa... Mukana kulkevat tietenkin Suomesta asti raahatut perunat, kun ei niitä Espanjalaisia oikein uskalla syödä! Ja sitten sukujuhlissa he kertovat olevansa varsin kokoneita matkailijoita...

Tapansa siis jokaisella, mutta itselleni uudet ihmiset ja ystävät ovat aina reissujen parasta antia!
On kamalan vaarallista kävellä ulos ovestaan. Astut tielle ja jollet pidä jalkojasi kurissa, tie voi pyyhkäistä sinut kuka tietää minne."
Tolkien

Poikanen

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 102
  • MSN Messenger - petri.niemi@gmail.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Ihastumiset ja ihmissuhteet reilillä
« Vastaus #30 : 06.03.2006, 13:14:55 »
Minusta taas reissu olis parhaimmillaan, jos mukaan sais sen yhden erityisen ja tärkeän ihmisen, jonka kanssa vois jakaa kaikki uudet paikat ja elämykset. Minusta kaikki tuntuu vain niin paljon laimeammalta, jos sitä ei voi jakaa jonkun todella läheisen kanssa. Jaettu ilo on vähintäänkin kaksinkertainen ilo.

Menipäs läsbäämiseksi :oops: :D