Itärannikko, auton vuokraus, ehkä jopa matkailuauton..

 (Luettu 1206 kertaa)

luuska

  • Aloittelija
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Olisin lähdössä matkalle pienen perheeni kanssa amerikan mantereelle heinäkuussa, tarkemmin määränpäänä New York. Sieltä olisi tarkoitus vuokrata auto ja katsella ympäristöä viikon puolentoista, kahden ajan, sieltä minne sattuu tuuli kuljettamaan.
Eli tahtoisin vinkkejä siitä, minkälaisen reitin ajaisitte. Olisi kuitenkin tarkoitus ajella takaisin NY:n ja lentää sieltä taas takaisin Helsinkiin, joten ihan coast to coast en ajatellut ajella, vaikka se toki kiintoisaa olisikin.
Eli jossakin itärannikolla olisi tarkoitus kurvailla.

Sitten mielessä on käynyt vaihtoehto että vuokraisi asuntoauton. Mietin minkälainen käytäntö on tuollapäin maailmaa majoittautumisen kanssa? Onko paljon leirintäalueita ja mikähän niissä hintataso mahtaa olla? Ja entäpä jos pysäyttää illan hämärässä autonsa vaikkapa hiljaiseen tienvarteen tai K-Martin parkkialueelle, saako siinä luvallisesti uinua yönsä rauhassa, vai koputtaako seriffi hereille? Tai viiltääkö joku kurkun auki heti illan pimetessä?

Asuntoauto olisi sikäli kyllä kiinnostava ja kätevän tuntuinen peli, että siinä saisi mukulakin olla vapaana eikä tarvitsisi istua koko aikaa vöissä kiinni. Ja miksipä ei aikuisenkin olisi mukavaa hääriä ja käydä oman auton vessassa asioimassa ja jääkaapilla leipiä tekemässä matkan edetessä kuin henkilöautossa kupata.

Kun vain löytäisi jonkin linkin sellaisesta vuokraamosta jotka vuokraavat matkailuautoja. Vielä en löytänyt Googlella vaikka hieman jo yritin, eli jos joku tietää sellaisia hyviä firmoja, kiitos niistä.

Kaikkea autolomaan Amerikassa liittyvää olisi mukavaa tässä threadissa lukea.

Thank you