Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

AirBalticille useita uusia kohteita - Pallontallaajat.net

AirBalticille useita uusia kohteita


Latvian valtion virallinen lentoyhtiö airBaltic on julkaissut useita uusia reittikohteita yhtiön pääkentältä Riiasta. Uusia kohteita ovat muun muassa Rijeka ja Praha.

Tulevan kesäkauden alkajaisiksi airBaltic lanseeraa viisi uutta eurooppalaista kohdetta: Unkarin Heviz-Balatonin, Kroatian Rijekan, Tsekkien Prahan, Maltan sekä Italian Olbian. Osa reiteistä on jo aloitettu, ja loppujen ensimmäiset lennot lennetään touko- ja kesäkuussa. Yhtiö lentää kaikkiin kohteisiin kotilentokentältä Riiasta.

Heviz-Balatoniin, Rijekaan ja Maltalle lennetään kerran viikossa. Lentoaika Riiasta sekä Heviz-Balatoniin että Rijekaan kestää 2 tuntia 25 minuuttia. Maltalle lentää Riiasta 3 tunnissa 40 minuutissa. Prahaan yhtiö lentää vaihtelevasti noin kerran viikossa huhtikuusta alkaen, mutta jo tammikuusta maaliskuuhun väliä lennetään kerran tai pari kuukaudessa. Olbian lennot alkavat maaliskuussa, mutta toukokuusta alkaen lentoja Olbian ja Riian välillä voi olla jopa seitsemän kertaa viikossa.

Kaikkien uusien kohteiden liput ovat tulleet jo myyntiin. 

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä

Kommentit (1232)

ddefaut

21.12.2012

Haloo, kuka tämän uutisen on oikein kirjoittanut? Harvinaisen virheellistä tietoa ja naurettavia sanamuotoja, muun muassa “lentoaika kestää”. Uutisessa olisi myös hyvä mainita lähde, josta voi tarvittaessa löytää lisätietoa aiheesta. Tässä tapauksessa: http://www.airbaltic.com/public/new_flights_2012_en.html Mistä ihmeestä tämä älyvapaa kirjoittaja on keksinyt esim. Prahan lentojen vuorotiheyden? Selkeästi airBalticin sivuilla kerrotaan, että reittiä lennetään kolme kertaa viikossa 1.1.2013 alkaen.

toimitus

21.12.2012

Hei, kiitos palautteesta. Prahan lentojen vuorotihteys on katsottu suoraan airBalticin lentohausta, joka ilmoitti yllä mainitun vuorotiheyden.

ddefaut

21.12.2012

Hei, mistäköhän lentohausta kyseinen tieto on katsottu? Esimerkiksi airBalticin sivuilla lentojen varauksesta tai low fare calendarista löytyy kyllä suorat lennot kolme kertaa viikossa tammikuun alusta lähtien.

ddefaut

21.12.2012

Vielä lisäksi: reitti Riika-Olbia avataan toukokuussa ja sitä lennetään kerran viikossa lauantaisin.

  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *