Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Finnairille uusia kesäkohteita - Pallontallaajat.net

Finnairille uusia kesäkohteita


Tulevan kesäkauden aikana Finnair lentää vanhojen kesäkohteiden lisäksi viiteen uuteen kohteeseen Euroopassa ja Aasiassa.

Finnairin uudet kesäkohteet ovat jo tuttuakin tutummat Espanjan Palma de Mallorca ja Turkin Antalya sekä Israelin Tel Aviv, Kiinan Xi’an ja Vietnamin Hanoi. Valtaosa reiteistä startataan jo kesäkuun alkupuolella, mutta Xi’anin ja Hanoin reitit vasta kesäkuun puolivälissä. Kaikkiin kohteisiin aloitetaan liikennöinti Helsingistä.

Mallorcalle, Antalyaan ja Tel Aviviin Finnair liikennöi kaksi kertaa viikossa, Hanoihin ja Xi’aniin kolme kertaa viikossa.

Palma de Mallorcan lisäksi Finnair lisää muiden Espanjan -kohteidensa lentojen määrää tulevan kesäkauden aikana. Esimerkiksi Malagaan tullaan lentämään kesäkaudella viikon jokaisena päivänä, Barcelonaan jopa kymmenen kertaa viikossa. Tiheimmän sesongin aikana eli 7. kesäkuuta – 22. syyskuuta Barcelonaan on tarjolla kaksi lentoa päivässä. Madridiin pääsee Helsingistä kesäkaudella joka päivä.

Dubrovnikiin, Ljubljanaan ja Krakovaan Finnair lentää kesäkaudella neljä kertaa viikossa. Toronton yhtiö lentää toukokuun loppupuolelta syyskuun alkupuolelle viisi kertaa viikossa. Myös kotimaan sisäisiä lentoja lisätään, kun Turun ja Helsingin sekä Tampereen ja Helsingin välille lisätään Flyben operoima aamuvuoro.

Kesäkausi kestää maaliskuun lopusta lokakuun loppupuolelle.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *