Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Norwegian aloittaa lennot Oulusta Alicanteen - Pallontallaajat.net

Norwegian aloittaa lennot Oulusta Alicanteen


Norwegian aloittaa suorat lennot Oulun ja Alicanten välillä 2. huhtikuuta 2013. Oulusta pääsee Alicanteen kerran viikossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väliä lennetään kerran viikossa molempiin suuntiin. Lento Oulusta Alicanteen lähtee tiistaiaamuisin klo 6.25, ja on perillä eteläisessä Espanjassa 10.10 paikallista aikaa. Alicantesta pääsee takaisin Ouluun maanantai-iltana klo 23.55 paikallista aikaa, eli lento on perillä Oulussa keskellä yötä.

Yhtiö on perustamassa Alicanteen uutta solmukohtaa, ja yhteys Oulun ja Alicanten välille päätettiin avata muun muassa Norwegianin Oulu-Helsinki ja Oulu-Las Palmas -reiteiltä saadun kokemuksen perusteella.

Norwegian myy Oulun ja Alicanten välisiä lentolippuja alkaen 75 euroa/suunta.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *