Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pallontallaajat mukana matkamessuilla - voita liput! - Pallontallaajat.net

Pallontallaajat mukana matkamessuilla – voita liput!


Pohjoismaiden suurin matkailutapahtuma matkamessut järjestetään taas ensi viikolla, kun Helsingin Messukeskus täyttyy ympäri maailmaa tulevista näytteilleasettajista ja reissunnälkäisistä messuvieraista. Ensimmäistä kertaa myös Pallontallaajat on mukana messuilla, ja sen kunniaksi arvomme viisi kahden hengen lippupakettia.

Pallontallaajat löytyy 17.-20. tammikuuta järjestettäviltä matkamessuilta Rantapallon messualueelta. Siellä kannattaa ehdottomasti piipahtaa, sillä paikalle voi tulla paitsi jutustelemaan omatoimimatkailun ihanuudesta, myös jakamaan omat matkailuvinkit. Vinkkinsä jakaneille annetaan pieni ylläri!

Pallislaisten kannattaa suunnata Rantapallon messualueelle erityisesti lauantaina neljältä, jolloin järjestetään Pallontallaajien miitti. Pallislaisia toivotaankin paikalle sankoin joukoin!

Matkamessuilla on luvassa myös muuta ohjelmaa. Rantapallon Bloggers’ Loungessa vierailee suosittuja bloggaajia paitsi matkailun puolelta, myös muoti- ja ruokablogeista. Mondo Stage on täynnä mielenkiintoisia esityksiä pitkin messuviikonlopun, kun matkaopaskirjailijat jakavat asiantuntijavinkkejään tuttuihin kohteisiinsa. Samalla heiltä voi kysellä kohdemaasta matkavinkkejä ja kokemuksia. Hurjasti esityksiä järjestetään myös Aurinko -lavalla, missä voi katsella niin tanssi- kuin musiikkiperformansseja.

Messuilla on tänä vuonna mukana yli 1100 näytteilleasettajaa yhteensä 80 maasta, joten jos reissusuunnitelmat ovat jo selvillä, kannattaa suunnata reissukohteen messualueelle ja kysellä matkailuvinkkejä, sillä paikalla on useiden maiden matkailuviranomaisten edustajia. Jos reissusuunnitelmat ovat vielä auki, kannattaa ottaa osaa matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden messuarvontoihin tai tarttua messutarjouksiin.

Onko messulippu vielä hankkimatta? Osallistu arvontaan Facebook -sivuillamme ja voita liput itselle ja kaverille!

Kutsu Pallontallaajat -miittiin keskustelupalstalla.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *