Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Uudistuksia sivuston taustatiimissä - Pallontallaajat.net

Uudistuksia sivuston taustatiimissä


Pallontallaajat.net on siirtynyt Teekkarilupin omistuksesta Rantapallolle. Käytännön muutokset tulevat näkymään sivuilla pikkuhiljaa, ja sivustoa tullaan kehittämään käyttäjien toiveiden mukaisesti.

Rantapallon ja Pallontallaajien sivut tulevat jatkossakin olemaan täysin erilliset, ja Pallontallaajat säilyy täysin itsenäisenä sivustona. Sama sisällöntuotantotiimi jatkaa kuin aikaisemmin, joten esimerkiksi sivuston artikkelit syntyvät edelleen samoista kynistä. Yhteyden tiimiin saat edelleen samoista sähköpostiosoitteista.

Toivoisimmekin teiltä käyttäjiltä kommentteja nykytilanteesta sekä toiveita siitä, mihin suuntaan sivustoa tulisi teidän mielestänne kehittää. Sitä varten olemme laittaneet pystyyn kyselyn, johon toivoisimme käyttäjien vastaavan, jotta saamme muokattua sivustosta mahdollisimman teidänlaisenne.

Lue lisää foorumin puolelta ja osallistu keskusteluun!

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä

Kommentit (1232)

Nimetön

28.12.2012

Hei!Koetan kirjautua keskustelu sivuille mutta olen unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan.olen koettanut morttus sanaa joka on jo käytössä minun sähköposti on viita-konditoria.kafeco.inet.fi tätäkin se sanoo että on käytössä.nämä on minun sanija.T:Martti Myllärinen

toimitus

28.12.2012

Hei Martti! Laittaisitko asiasta sähköpostia: info@pallontallaajat.net niin katsotaan mitä voimme tehdä.

  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *