Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Vaivattomampaa parkkeerausta Helsinki-Vantaalla - Pallontallaajat.net

Vaivattomampaa parkkeerausta Helsinki-Vantaalla


Finavia avasi autoilijoille uuden verkkopalvelun, jonka avulla autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle saapuvat näkevät, millä parkkipaikalla on tilaa. Verkkopalvelun avulla voi myös laskea, mitä parkkeeraaminen maksaa.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on yhteensä noin kymmenen tuhatta parkkipaikkaa. Finavian mukaan vapaata tilaa löytyy aina, mutta uuden verkkopalvelun myötä autoilijat voivat tarkistaa parkkitilanteen tietokoneistaan tai muista mobiililaitteistaan jo ennen asemalle saapumista.

Vapaiden paikkojen määrä esitetään taulukoissa, ja palveluun kuuluu myös hintalaskuri. Parkkipaikkoja voi etsiä esimerkiksi hinnan tai terminaalin läheisyyden perusteella. Pysäköintijärjestelmässä vapaiden autopaikkojen määrän laskeminen tapahtuu pysäköintitalojen sisään- ja ulosajopuomeilta saatavien tietojen sekä eri kerrosten välisille rampeille asetettujen ilmaisimien avulla.

 

Finavian pysäköintitilanteen ja hintatiedot kertovaan verkkopalveluun

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *