Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

#pallontallaajat IRC-kanava - Pallontallaajat.net

#pallontallaajat IRC-kanava

#pallontallaajat IRC-kanava

#pallontallaajat on pallontallaajien oma IRC-kanava IRCnetissä. Kaikki sinne siis kanavalle jutustelemaan! Kanava on perustettu heinäkuussa 2003.

#pallontallaajat on tarkoitettu vapaaseen keskusteluun, jossa puhutaan aiheesta kuin aiheesta. Matkailu on tietysti aihe, joka kaikkia kanavalla kiinnostaa.
Kanavalle uskaltaa mennä tutustumaan, vaikka aikaisempaa IRC-kokemusta ei olisikaan, kyllä muut käyttäjät neuvovat aloittelijaa. IRC on kätevä myös siinäkin suhteessa,
että monissa nettikahviloissa on IRC-ohjelmat asennettuina tietokoneisiin; voit siis helposti osallistua keskusteluun reissussakin.

IRC on reaaliaikainen maailmanlaajuinen keskustelufoorumi, jossa voi keskustella samanaikaisesti useiden käyttäjien tai yksityisesti yhden henkilön kanssa.
Keskustelu tapahtuu tekstipohjaisen ohjelman välityksellä keskustelukanavilla. Irciä käytetään erilliselle ohjelmalla, hyvä sellainen on esim.
mirc. IRCiä voi kyllä käyttää myös selaimella, mutta suositeltavaa on käyttää
erillistä ohjelmaa.
Lisää tietoa IRC:stä löydät IRC-elämäntapaoppaasta ja osoitteesta Irkki.org.

Muita linkkejä

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä

Kommentointi on suljettu.