Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Mikä on Pallontallaajat.net? - Pallontallaajat.net

Mikä on Pallontallaajat.net?

Mikä on Pallontallaajat.net?

Pallontallaajat.net on omatoimimatkailijoiden kohtauspaikka, jossa kaikilla on sama tavoite: päästä mahdollisimman halvalla mahdollisimman kauas. Täältä löydät valtavasti reppureissaajille, interreilaajille, minibudjettireissaajille ja kaikille muille itsenäisille matkalaisille hyödyllistä tietoa halpojen lentojen metsästyksestä Tijuanan turvallisuustilanteeseen. Keskustelupalsta tarjoaa muiden reissaajien kokemuksia ja vinkkejä, ja rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi voit myös itse kysyä apua muilta reissaajilta ja tietysti jakaa omat vinkkisi ja neuvosi. Toivommekin, että kaikki jotka ovat vinkkiä palstalta saaneet, laittaisivat hyvän kiertämään ja tulisivat reissun jälkeen jakamaan keskusteluihin myös omat kokemuksensa.

Sivuston tietopaketit vastaavat useimpiin aloittelevan reppureissaajan kysymyksiin, mutta jos jokin asia jää vielä askarruttamaan, auttaa siinä keskustelupalsta, jonka sadat aktiivikäyttäjät jakavat mielellään neuvojaan ja auttavat myös keltanokkaista reissaajaa. Muistahan kuitenkin ensin lueskella jo olemassa olevia keskusteluja, jos vastaus kysymykseesi löytyisi arkistosta.

Pallontallaajat.net ei ole matkatoimisto, eikä sivustolla ole tarjolla valmismatkoja. Pallontallaajat.net on tarkoitettu ennen kaikkea omatoimimatkaajille, jotka haluavat reissuiltaan huomattavasti enemmän, kuin mitä etelän pakettimatkoilla on tarjota.

Pallontallaajat.netin historiaa

Pallontallaajat.net on alun perin tunnettu nimellä Interrail FAQ, jolloin sivu sisälsi nimensä mukaisesti tietoa lähinnä interreilaamisesta. Seuraavaksi sivusto kantoi hetken aikaa nimeä Interrail & Omatoimimatkailu, kunnes kesällä 2003 nimeksi vakiintui Pallontallaajat.net. Yli vuosikymmenen aikana sivuston sisältö on mukautunut ajan myötä tiukasti reilaamista koskevasta materiaalista enemmän ja enemmän omatoimimatkailua laajasti käsitteleväksi sivustoksi.

Kysymykset & tiedustelut

Jos sinulla on matkailuun liittyvä kysymys, eikä siihen löydy tietopaketeista tai keskustelupalstalta vastausta, voit esittää sen foorumissa muille käyttäjille. Pallontallaajat.net-sivusto koskevat kyselyt, tiedustelut ja ideat ovat äärimmäisen tervetulleita, ja ne voi lähettää osoitteeseen info@pallontallaajat.net. Älä siis lähetä matkailuaiheisia kysymyksiä sähköpostilla, vaan kysy ne keskustelupalstalla!

Sisällöstä

Pyrimme pitämään sivuston tiedot ajan tasalla, mutta emme voi olla täysin varmoja tietojen oikeellisuudesta. Kannattaakin siis aina tarkistaa oleelliset asiat (kuten esimerkiksi rokotukset ja viisumiasiat) myös jostain toisesta lähteestä matkan onnistumisen varmistamiseksi. Emme siis vastaa sivuilla esitetyn matkailutiedon oikeellisuudesta, emmekä näin ollen tietojen käytöstä sinulle mahdollisesti aiheutuvasta mielipahasta, haitasta tai kuluista.

Jos huomaat sivustolla asiavirheitä tai vanhentunutta tietoa, ota ihmeessä yhteyttä info@pallontallaajat.net, jotta voimme korjata asian.

Linkitys & bannerit

Jos pidit lukemastasi, niin palkkioksi voit mielellään linkittää Pallontallaajat.netiin esimerkiksi käyttämällä tätä banneria (suurempi versio klikkaamalla):

Pallontallaajat.net

Käyttämällä ao. html-koodia, näkyy sivuillasi aina ajantasalla oleva versio bannerista:

Yhteistyökumppanit

Jos haluat mainostaa Pallontallaajat.netissä, ota yhteyttä marketing@pallontallaajat.net, niin kerromme lisää!

Muut yhteydenotot:

info@pallontallaajat.net

 

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä

Kommentointi on suljettu.