Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

St. Christopher's Inn :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
St. Christopher's Inn
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
16.-19.2.2009
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
St. Christopherin tasoon nähden ei lähellekään yhtä siisti, mutta siitä huolimatta oikein mukava paikka. sijainti punaisten lyhtyjen alueella ja hostellin sisustus sen mukainen... henkilökunta rentoa ja alakerrassa baari, jossa yksin matkaava saa helposti uusia kavereita. kannattaa myös kyttäillä tarjouksia, itse maksoin 9e dormipaikasta, jonka normaalihinta taisi olla n. 25e. huoneissa yötä päivää porukkaa nukkumassa, sillä samalta kadulta löytyy kymmenisen coffee shopia...
Ilmoittaja
monacha
Ilmoitettu
06.03.2009

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

22.03.2009
3/5 tähteä

Hyvä, keskeinen sijainti, lähellä rautatieasemaa. Suht meluisa myöhään illalla. Mannermainen aamupala. Pyyhe, saippua ja shampoo sängyllä odottamassa - tätä ei joka hostellissa näe. Ihan siisti, mutta ei kovin moderni.

8 hengen Female dorm, €17/yö, maaliskuu 2009

Hae majoitusta
  1. -