Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hotel Restaurant Aduard :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Hotel Restaurant Aduard
Tyyppi
hotelli
Huone
1hh
Hinta (€/yö/hlö)
37.00
Käyntiaika
13.3.-16.3.2009
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Hotelli sijaitsee noin 8 km päässä Groningen ydinkeskustasta, Aduardissa. Groningeniin johtavan autotien varressa eli tie kulkee hotellin edestä.

Hotellia vastapäätä on bussipysäkki josta kulkee linja-autoja Groningeniin noin 2 tunnin välein. 5 minuutin kävelymatkan päässä on toinen pysäkki josta busseja menee vielä tiheämmin. Hotellilta saa myös vuokrata polkupyörän. Omalla autolla tuleville on reilusti parkkitilaa.

Oma huoneeni oli yhden hengen huone ilman wc:tä ja suihkua. Valmiiksi pienessä huoneessa oli jostain syystä 2 sänkyä. Käytännössä huoneessa oli vapaata lattiatilaa tv-pöydän ja sänkyjen jälkeen noin yhden sängyn verran. Huoneessa oli ikkuna josta näkymät hotellin takana olevalle peltoaukealle. Varusteina käsienpesuallas, peili ja tv/radio/puhelin. Hotellissa oli myös wlan, joka ei lupauksista huolimatta toiminut juurikaan huoneessa, tai jos toimi niin epävarmasti. Yleisissä tiloissa ok.

Kylpyhuone ja wc olivat erilliset ja sijaitsivat käytävän päässä, alle 10 metriä.

Hotellin oma ravintola oli auki aamu yhdeksästä ilta yhdeksään. Menusta löytyi kalaa, kanaa, lihaa, keittoja, kasvisruokia, salaatteja ym. Annoksien hinnat 7-20€. Aamiainen tarjoiltiin arkena klo 7-11 ja viikonloppuisin 9-11, kuuluu huoneen hintaan.

Respa ei ollut 24h vaan henkilökunta lähti klo 23 aikoihin ja palasi ennen aamiaista. Respan väki erittäin avualiasta, kohteliasta ja hyvää englantia puhuvaa.

Hotelliin pääsi huoneen avaimella mihin kellonaikaan tahansa sisään eikä kotiintuloaikoja ollut.

Hotelli oli melko eläkeläisvetoista. Asukkaat joita käytävällä ja ravintolassa näki oli pääosin +60-v pariskuntia. Jonkun verran ravintolassa keski-ikäisiä ihmisiä, mutta eivät olleet hotellin asukkaita. Suurilta varmasti tämän takia hotelli oli erittäin rauhallinen yöllä. Päivällä ja alkuilloista liikennettä oli jonkin verran ja meteliä kantautui huoneeseen. Oma huone oli toisaalta vastapäätä sisäänkäyntiä jonka ovi oli moottorisoitu ja se meteli oli melko karsea. Öisin oli kuitenkin täys hiljaisuus ja aamulla sai herätä ikkunan alla äänteleviin sorsiin :) Ensimmäisenä aamuna olin hieman pihalla, että mistä helvetistä tää ääni tulee.

tiivistetysti:

+ravintola
+aamupala
+rauhallinen ja öisin hiljainen
+henkilökunta
+sijainti
+julkiset yhteydet huolimatta sijainnista

-1hh erittäin pieni
-wlanin toimivuus huoneessa
-sijainti
-tyynyt
Ilmoittaja
ymth
Ilmoitettu
12.04.2009

Friesestraatweg 13
Aduard - The Netherlands

mail@hoteladuard.nl

http://www.hotels.nl/aduard/aduard/

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -