Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

B&B Utrecht :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hostelli
Huone
4hh tai isompi
Hinta (€/yö/hlö)
20.00
Käyntiaika
elokuu 2004
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
Aivan järkyttävä paikka, näin ytimekkäästi sanottuna. Ulkoa päin ei edes hostellin näköinen. Takapihalla kaatopaikka ja slummia muistuttava alue jossa mm. rikkinäisiä rullatuoleja. Käytävillä haisee kannabis ja huoneet ovat siivosti sanoen nuhjuisia. 12 h
Ilmoittaja
smart
Ilmoitettu
24.08.2004

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

13.08.2006
4/5 tähteä

Tykkäilin meiningistä. Paljon nettikoneita, sai kokkailla rauhassa, ihmiset rentoja ja katselivat telkkaria kuin kotonaan. Lisäksi Utrecht on kaupunkina ihanan rauhallinen ja kaunis goottilaisine kirkkoineen ja ihanaa vaihtelua Amsterdamille. ..ja damejen keskustaan pääsi kätevästi junalla. Ei kyllä valittamista.

Clandestine
12.11.2005
5/5 tähteä

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan, mielestäni parhaita majapaikkoja ever! Niin kotoisa ja rento fiilis, töitäkin oisin saanu mutta kun piti edetä etelään... Mutta viikoittaiset kaljakestit, ilmainen ruoka ja hyvä seura tekivät kokemuksesta ikimuistoisen!

CrackHitler
07.08.2005
5/5 tähteä

Damiin verrattuna vallan huokeat huonevaihtoehdot (dormi 12e). Hieno yhteisollinen fiilis, mahdollisuus kokata yhdessa ja surffata ilmaiseksi (koneet huoneissakin). Ei stressia, ei tekemisen puutetta - taalla jarjestetaan ruoka- tai kaljakesteja useammin kuin harvoin. Perheinen meininki jollaiseen tormaa valitettavan harvoin. Tietenkin jos estetiikka on etusijalla majapaikkaa valittaessa, ei kande vaivautua, muut loytavat katon paansa paalle, sangyn jossa nukkua ja tyontekijan joka toivottaa tervetulleeksi tarjoamalla kaljan.

Hae majoitusta
  1. -