Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hemp Hotel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hotelli
Hinta (€/yö/hlö)
37.00
Käyntiaika
18.6-20.6. ja 23.-25.6.2012
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Persoonallinen ja lämminhenkinen hotelli Fredrikspleinin laidalla. Lähin ratikkapysäkki 100 metrin päässä ja lähin metroasemakin on 400 metrin päässä (Weesperplein).

Hotellissa on kaiken kaikkiaan viisi erilaista huonetta, jotka on sisustettu eri maiden ja alueitten mukaan (Tiibet, Afganistan, Marokko, Intia ja Karibia). Yövyin neljä yötä Karibia -huoneessa ja yhden yön Intia -huoneessa. Vessaa ei ole huoneissa, vaan se sijaitsee rappukäytävässä.

Hotelli on erikoistunut hampputuotteisiin, mikä ilmenee liinavaatteissa, aamiaisella (hamppusämpylät) ja baarin puolella (olutta ja absinttia). Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Itse vietin useita tunteja hotellin baarissa jutustellen henkilökunnan kanssa eri aiheista. Illalla meno jatkuu aamuyön pikkutunneille saakka, joten etenkin ensimmäisen kerroksen huoneessa (Intia) voi olla hiukan vaikea nukkua.

Kokonaisuudessaan Hemp Hotel on erinomainen vaihtoehto matkailijalle, joka haluaa tutustua aitoon amsterdamilaiseen menoon kansainvälisin maustein.
Ilmoittaja
Peginho
Ilmoitettu
26.06.2012

Fredriksplein 15

+31 20 625 4425

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -