Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Youth Hotel Kabul :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Youth Hotel Kabul
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
22.00
Käyntiaika
elokuu 2004
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
sijaitsi vilkkaalla alueella lähellä punaisten lyhtyjen aluetta,hyvät etäisyydet lähes kaikkialle.paikka itsessään oli ahdas ja ylihintainen rähjäisiin dormeihin nähden.16 hengen sekadormissa porukkaa ikäluokassa 17-57 ja meininki sen mukaista.porukka pol
Ilmoittaja
prinsessa
Ilmoitettu
09.10.2004

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

05.03.2005
1/5 tähteä

Joo, samoilla linjoilla. En suosittele. Sisällä huoneissa poltellaan paljon, joten jos ei ole kiinnostunut olemaan high koko ajan, kannattaa jättää väliin..

09.10.2004
1/5 tähteä

porukka poltteli(pilveä) sisällä ja melskasi muiden yrittäessä epätoivoisesti nukkua jossain vaiheessa...ikkunasta hirveät sisäpiha/seinä/kattonäkymät...sinänsä kiinnostava kokemus mutta en suosittelisi kenellekään:)

Hae majoitusta
  1. -