Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Bulldog Hostel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Bulldog Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
24.00
Käyntiaika
elokuu -02
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Hyvä breku. Mm. kunnon kahvia ja leipää, sämpylöitä lisukkeineen... Omat lukolliset kaapit. Silloin tuli suihkusta vaan kylmää vettä. Muuten olisi maksanut 10c mut nyt oli rahastus kone rikki. Muuten aika amsterdamilainen meininki. Sentään huoneissa ei po
Ilmoittaja
Tomppa
Ilmoitettu
10.08.2003

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (5)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

14.07.2009
4/5 tähteä
kesäkuu 2009
dormi

Ihan halpa tämä hostelli ei ole, viikolla dormista sai pulittaa yli 30 euroa yöltä. Hintaan onneksi sisältyy aamupala. Dormihuoneet keskinkertaiset, vähän ahtaat mutta huoneissa kaapit joihin saa lukon. Sijainti erinomainen punaisten lyhtyjen alueella. Hostellin baarissa saa polttaa joten ei ehkä sovellu kaikille, meitä ei häirinnyt ollenkaan.

11.08.2008
3/5 tähteä

Heinäkuu 2008,

Hinnat näemmä nousseet tässä vuosien saatossa - taisi olla 32eur kun tuossa heinäkuun aikana vietin 3 yötä tässä luukussa. Perus dormihan tämä, ihan hyvällä paikalla. Kaipaamaan jäin ehkä eniten jotain näppärämpää yhteistilaa, jossa tutustua jne muihin reissaajiin. En tosin tiedä olisiko kukaan moisessa aikaansa viettänyt, kaupunki kun on suhteellisen elävä pitkin päivää ja pitkälle yöhön.

Hintansa arvoinen taatusti, eikä mitään mainittavaa miinusta oman majoitukseni aikana.

16.02.2006
1/5 tähteä

Ei sovi ahdasmielisille henkilölle, jota pienessä (tai isossa) pilvessä pöydillä ja lattiolla olevat nuoret häiritsevät. Huone siisti, toimiva. Kaikki muu olikin sitten vähän kyseenalaista.Kokemus sinällään, väärä valinta tälle matkalle. Kesä 2005.

02.11.2005
4/5 tähteä

22e. Siisti paikka. Henkilökunta oli mukavia. Ilmainen tavaransäilytys ennen ja jälkeen check-inin. Aamupalalla ei ollut salaattia eikä vihanneksia. Ehkä liian turisti rysä.

04.10.2005
4/5 tähteä

Ihan täydellisellä paikalla. Punaisten lyhtyjen ja dam squarin välissä. Lyhyt matka jokapaikkaan. Kannattaa ottaa läpsyt mukaan, jos suihkuun aikoo. Ihmiselle joka on kiinnostunut muusta kuin huoneessa oleskelusta.

Hae majoitusta
  1. -