Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Sleep in de Mafkees :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Sleep in de Mafkees
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
10.00
Käyntiaika
13-16.8.05
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
perushostelli,isot dormit,baari,suomalainen check-in-tyyppi silloin töissä:)ilmainen aamupala (kahvia,teetä,leipää ja marmeladia).suihkut hankalasti pohjakerroksessa johon pitää kulkea kaikkien tilojen läpi.hintaansa nähden hyvä
Ilmoittaja
BaNana
Ilmoitettu
19.08.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

22.07.2008
3/5 tähteä

Hyvä paikka, etenkin jos on oma makuupussi ja tyyny matkassa mukana. Henkilökunta opiskelijoita, joista ainakin yksi tyttö oli erittäin mukava ja avulias. Vaikka päivällä oli lock out, pääsimme kuitenkin viemään kamat sisälle mikä oli erittäin IHANA asia. Myöskin check out oli venyvä käsite jolla ei ollut niinkään väliä,kun hostelli ei ollut tupaten täynnä.

Hae majoitusta
  1. -