Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hostal Casa del Parque :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Hostal Casa del Parque
Tyyppi
hostelli
Hinta (€/yö/hlö)
11.00
Käyntiaika
Lokakuu 2012
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Luonteikas ja rauhallinen hostelli mukavalla (siis San Josen mittapuulla) alueella, n. 10 min kävelyn päässä keskustasta.

Hulppeat yhteiset tilat, hostelliksi varsin siisti yhteiskeittiö. Isot huoneet (joissa kuitenkin varsin niukasti kalusteita). Hinta huoneesta, jossa jaettu wc/kylppäri toisen huoneen kanssa, myös en suiteja ja dormeja tarjolla. Pieni sisäpiha. Henkilökunta rentoa, hyvässä ja pahassa... (esim. moneen kertaan varmistettu lentokenttätaksia ei tullutkaan, vaan se piti aamulla odottelun jälkeen tilata vielä uudestaan). Hostellin yhteydessä tyyriihkö, mutta kiva luomutuotteisiin panostava kahvila.
Ilmoittaja
trilobiitti
Ilmoitettu
08.11.2012

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -