Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Buzz backpackers :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Buzz backpackers
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
17.20
Käyntiaika
heinäkuu 2006
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Uusi hostelli, kaksi 8 hengen sekadormia. Isot ja siistit huoneet. Myös iso oleskeluhuone, netti ja telkkari, kokkausmahdollisuus keittiössä. Puoli kilsaa Trg Jelacicalta (pääaukio).
Ilmoittaja
aiku
Ilmoitettu
27.08.2006

24 Dordiceva (Ulica Ignata Dordica) 2.krs (ei kylttiä, paina summeria alaovella)
p.+385 14816748
E-mail:info@buzzbackpackers.com

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

28.04.2009
3/5 tähteä
huhtikuu 2009
dormi
13.00 €/yö/hlö

Ihan mielenkiintoinen, edullinen hostelli. Samaan aikaan hostellissa ei ollut meidän lisäksemme muita. Keittiö oli hieman luotaantyöntävä, mutta kyllä siellä kahvit keitti. Fiilis oli ehkä parasta, mutta käytännön asioiden rempallaan olo rassaa - ulko-ovia työläs avata, suihkut ei toimi kunnolla jne. jne.

18.07.2007
3/5 tähteä

Hankala löytää, kun ulkospäin ei minkäänlaista lisäkylttiä, vain nimi nimilistassa... (2. krs. Ystävällistä palvelua. Ainut suihku wc ja pyykinpesukoneen yhteydessä... Hyvin nukutti, vaikka vieressä iso katu. Basic-juttu.

06.12.2006
3/5 tähteä

Netti toimii jos toimii, DVD-soitin löytyy, japanilaiset pitäjät auttavat käytännön asioissa joita tarvitsee tietää. 2hengen huone parisängyllä on todellinen koppi. Näkymä takapihalle. Erikoisuutena mainittakoon, että vessan ja kylppärin ikkunat olivat yön auki, ja lokakuun puolivälissä. Sisällä lienee ollut meidän huoneessamme +5. Voit myös bongata suomen suurlähtystön työntekijöitä, ja paikallisia nuoria hengaamassa.Tukanleikkuukin onnistui! Fiiliksestä 3 points, muuten 2 points

Hae majoitusta
  1. -