Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Stobrniæ :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Stobrniæ
Tyyppi
teltta
Huone
muu
Hinta (€/yö/hlö)
7.00
Käyntiaika
21.8.2007
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
Äskettäin avattu leirintäalue ei tehnyt suurta vaikutusta, jopa petti suuret odotuksemme, jotka muodostuivat komeiden nettisivujen perusteella. Teltta oli pakko pystyttää kovalle sepelille, lerintäalue oli kesken kuin Iisakin kirkko, henkilökunta suoraan Kaurismäen uusimmasta. Kuten Splitin turistirysässä on muutenkin vaikea liikkua, oli leirintäalueelle matkustaminen varsinainen kärsimysten tie. Ehkä leirintäalue tuplaa pistemääränsä valmistuessaan lopullisesti (miksi avata keskeneräistä camping-aluetta?), silloinkin se saa meiltä ainoastaan parhaimmillaan kaksi pojoa.
Ilmoittaja
Puhuvamajava
Ilmoitettu
22.08.2007

6 kilometriä Splitistä itään.

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

14.01.2014
4/5 tähteä
1994,1998,2001,2004,2007,2008,2012,2013

Kyseinen leirintäalue oli tosiaan 2007 vasta alkutekijöissään. Viimeisen 2 vuoden aikana on aluetta kuitenkin muokattu huomattavasti. Mm. Hiekkarannat on uusittu, uusia majoitusmahdollisuuksia lisätty, uusia ravintoloita ja lisäksi alueella on huomattavasti uusia aktiviteettiä.

Se on totta että splitissä on hieman surkeasti hoidettu joukkoliikenne. Esim stobrecista lähtee linja 25 hyvin vaihtelevasti ja viimeset bussit menee keskustaan/keskustasta kohtuu aikasin. Eikä päätien linja 60 ole kovinkaan paljon parempi (viimeinen paluu klo 0:00 keskustasta).

Nykyään kuitenkin päätiellä liikkuu myös yksityisiä minibusseja päälinjojen välissä (epäsäänöllisesti) jotka ovat hieman julkista linjaa halvempia (n. 1.5€/suunta)

Viime kesänä leirintäalue näytti jo huomattavasti paremmalta ja alkaa vastaamaan nettisivujen kuvausta.

http://www.campingsplit.com

Maa on edelleen telttailulle kovaa kuten yllä mainittu.

Matkailijoille sellanen vinkki että Stobrec:ssa järjestetään 10.8. Kylän juhlat jossa juhlistetaan pyhän Lovren kirkon nimipäivää jolloin kylässä pidetään festareita. Muistaakseni festarit alkaa 8.8. Ja rantafutisturnaus alkaa jo viikkoa kahta aikasemmin (ämätöörifutsita)

Hae majoitusta
  1. -