Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hostel Dioklecijan/Denis' rooms :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Hostel Dioklecijan/Denis' rooms
Tyyppi
yksityis-majoitus
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
25.00
Käyntiaika
Elokuu 2007
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Tällä tyypillä on sekä hostelli, että yksityismajoitushuoneita vanhassa kaupungissa pari sataa metriä merenrannasta&päärantakadusta. Tyypin tavoittaa hostellista, itse ei oltu hostellin puolella, vaan yksityismajoituksessa, joka oli aivan huippu. Ihan hotellitasoinen huone omalla kylppärillä, ilmastoinnilla, satelliittitelkkarilla jne. Asunnossa pyykinpesukone (plus pulverit!) ilmaiskäytössä, plus keittiö kunnolla varusteltuna ja niin siistissä kunnossa että kokkaili mielellään, toisin kuin hostellikeittiöissä yleensä.
Henkilökunta ihan järjettömän mukavaa porukkaa. Tuossa kämpässä oli kai kolme-neljä eri huonetta joissa majoittujia. Eivät itse asu kyseisessä asunnossa mistä iso plus mukavuuteen! Suosittelen! Ehkä kalliimpi mitä jotku muut vaihtoehdot, mutta ehdottomasti sen väärti! Sijainti huippu, kaikki lähellä, myös asemat&satama.
Ilmoittaja
pelorojo
Ilmoitettu
06.09.2007

Denis Kulusic
Priora Petra 8
+385 (0) 989697129
krsto.kulusic@st.htnet.hr

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -