Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ravnice Youth Hostel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Ravnice Youth Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
13.00
Käyntiaika
04/03
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Miinukset kaukaisesta sijainnista ja siitä että meidän huone oli myyty eteenpäin vaikka oltiin ilmotettu tuloaika. Muu täyttä plussaa. Hyvä palvelu, saatiin uus huone täyteen myydystä talosta puoleen hintaan em. sekoilun takia.
Ilmoittaja
keis78
Ilmoitettu
28.06.2004

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (7)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

23.07.2007
4/5 tähteä

Äh.. annoin epähuomiossa väärän tähtimäärän :( Piti antaa neljä staraa eikä yhtä.

23.07.2007
1/5 tähteä

Todella hyvä hostelli, eräs parhaista, joissa olen käynyt. Olin hostellissa kesällä 2001 pari viikkoa sen avaamisen jälkeen, joten ainakin silloin paikka oli priimakunnossa. Sijainti ei ole paha, sillä ratikalla pääsee ihan viereen. Plussat ystävällisestä henkilökunnasta. Sain mm. autokyydin juna-asemalle lähtöpäivänä omistajalta. Okei, sillä sattui juuri olemaan asioita keskustaan, joten ei nyt ihan varta vasten lähtenyt heittämään.

29.12.2005
4/5 tähteä

Mukava paikka tosiaan, ratikalla pääsi helposti perille. Huone oli pienehkö viidelle hengelle, mutta sen ei annettu haitata.

17.09.2005
4/5 tähteä

Loisto paikka! Ratikalla pääsee tosiaan hyvin, jopa yöllä. Ihmiset tosi ystävällisiä, iso supermarket lähellä, todella siistit huoneet sekä pesutilat. Suosittelen!

02.06.2005
4/5 tähteä

Hyvä paikka, plussaa lähellä olevasta baarista ja pingispöydästä. Säästän kuitenkin vielä 5 tähteä vastaavalle joka sijaitsee lähempänä keskustaa.

24.05.2005
4/5 tähteä

Majoituimme myös puoleen hintaan buukkausepäselvyyden vuoksi. Sijainti ei ole mitenkään erityisen huono, ratikalla pääsee näppärästi. Pieksee Omladinskin mennen tullen, suosittelen!

18.11.2004
4/5 tähteä

Leppoisa tunnelma, mukavia ihmisia, mitaan pahaa sanottavaa ei ole.

Hae majoitusta
  1. -