Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Funk Hostel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Funk Hostel
Tyyppi
hostelli
Hinta (€/yö/hlö)
12.00
Käyntiaika
Helmikuu 2012
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Kiva, persoonallinen hostelli. Aamupala sisaltyi huoneen hintaan. Henkilokunta todella ystavallista. Ainoa miinus, etta keskustaan on jonkin verran kavelymatkaa, mutta hostellin vieressa ratikkapysakki.
Ilmoittaja
nansikka
Ilmoitettu
10.03.2012

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

20.05.2012
3/5 tähteä
18.-20.5.2012
dormi
12.00 €/yö/hlö

Plussaa sijainnista seka siita, etta perusmukavuudet (ilmainen netti, tavarasailytys, nukkuminen, vessa ja suihku) olivat siisteja ja toimivia edulliseen hintaan. Ihmiset olivat respaa myoten letkeita. Ehka johonkin makuun hiukan liiankin letkeita, silla henkilokunta harrasti aikanamme ryyppaamista ja pilvenpolttoa asiakkaiden kanssa tyoajallaan. Ongelmia ei vierailumme aikana ollut, mutta miinusta joistakin luvatuista mukavuuksista, jotka eivat toimineet. Pesukone oli rikki, aamiainen koyhahko.

Hae majoitusta
  1. -