Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Luxembourg City :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Luxembourg City
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
2002
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Suuret dormit on jaettu pienempiin
Ilmoittaja
zztd
Ilmoitettu
03.01.2006

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

09.09.2012
5/5 tähteä
26.05.2012
dormi
20.00 €/yö/hlö

Loistava paikka! Hotellia muistuttava uusi rakennus, josta saa lakanatkin samaan hintaan. Suihkukopit omilla pukuhuoneilla = ei tarvitse jättää kamoja vartioimatta. Aamupala hotellitasoa, hostellissa myös halpa ravintola. Netti löytyy, sijainti on juuri sopivasti vanhan kaupungin ulkopuolella hiljaisella alueella. Minun aikaani hostellissa oli paljon partiolaisia, joten paikka sopii myös lapsiperheille. Hostellin vieressä 2. maailmansodan saksalainen hautausmaa, josta ei ole mainintoja missään opaskirjoissa.

30.01.2006
5/5 tähteä

Melkein liinakin hieno hostelliksi (ei retkeilyfiilistä) Muistutti lähinnä kongressikeskuksen ja sairaalan risteytystä. Sairaalamielikuva ehkä korostui, kun saimme invaperhehuoneen, jossa oli kerrossänky ja parisänky. Kaikki kliinisen siistiä ja lakanat ja hyvä aamiainen sisältyvät hintaan (ota oma pyyhe!)Alakerrassa hyvä ja tilava TV/nettihuone (netti 3 euroa/30 min). Keittomahdollisuuksia olisin vähän kaipaillut. Turvallinen ja hyvä lastenkin kanssa matkustaessa ja sijainti erinomainen. Vastaanotto auki 24h, vaikka nettisivuilla lukee klo 23 saakka. Kiirehdimme turhaan! Suosittelen!

Hae majoitusta
  1. -