Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

easyHotel Berlin :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
easyHotel Berlin
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
16.00
Käyntiaika
kesäkuu 2010
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Oikein siisti budjettihotelli. Pienet huoneet parisängyllä ja suihku-/vessanurkkauksella (huurrelasiseinät, ei ujopissaajille). Sijainti on oikein hyvä ja parin korttelin säteellä useita ruokapaikkoja, metroasema, nettikahvila, shoppailtavaa... Ainoa miinus hieman tehottomasta ilmastoinnista.
Ilmoittaja
kivi
Ilmoitettu
28.06.2010

Rosenthaler Strasse 69
Berlin
10119

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

21.09.2010
5/5 tähteä
syksy 2010
2hh
13.50 €/yö/hlö

Hotelli sijaitsee sopivasti metroaseman kupeessa, mikä mahdollistaa näppärän liikkumisen muualle kaupunkiin. Huone oli kompakti ja neliöt käytetty tehokkaasti. Huoneessa oli vain sänky, WC ja suihku; vapaata lattiapinta-alaa oli ehkä pari neliötä, ei siis sovi ahtaanpaikankammoisille. Wlania ja TV:tä voi käyttää lisämaksua vastaan. Sisustuksessa ei ollut käytetty yhtään tekstiiliä sänkyvaatteiden lisäksi, mikä maksimoi paikan siisteysilmettä. Oiva vaihtoehto yksityishuoneen tarvitsevalle budjettimatkaajalle.

Hae majoitusta
  1. -