Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Chalet Martin :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Chalet Martin
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
06/06
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Todella siisti hostelli pienessä Gryonin kylässä. Keittiö todella siisti ja huippuvarustettu. Hyvät vaellusmahdollisuudet tai vain rentoon hengailuun. Kylä sijaitsee 1200 metrin korkeudessa.
Ilmoittaja
oku
Ilmoitettu
15.08.2006

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

20.07.2007
5/5 tähteä

Viisi tähteä minultakin, upea paikka!!!Huikeat maisemat!Henkilökunta mukavaa ja rentoa.Dormit todella siistit.Pyykinpesu maksoi pari euroa koneelta.Internetyhteys on eikä ollut kovin kallis.Kannattaa varata käteistä, luottokortti ei käy.Keittiö on todellakin huippuvarusteltu, ihana kokkailla siistissä ympäristössä.Mukava oleskelutila ja muutenkin talo on todella viihtyisä.Yövyimme kaksi yötä, olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa.Gryonin kylään matkataan pienellä junalla ja matkan aikana ylös maisemat ovat uskomattomat!

Yö maksoi n.17€(kesäkuu07)

SUOSITTELEN!

Hae majoitusta
  1. -