Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Montarina :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Montarina
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
15.60
Käyntiaika
03/2008
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Loistava paikka reilaajille. Sijainti aivan Luganon juna-aseman vieressä. Siisti ja rauhallinen paikka. Ruoanlaitto- ja pyykinpesumahdollisuudet, yhteinen olohuone sekä lukolliset kaapit tavaroille. Alkoholin käyttö hotellissa kielletty, joten yönsäkin saa nukkua rauhassa. Jos ei omaa makuupussia mukana, tulee muutaman euron lisämaksu lakanoiden lainaamisesta.
Ilmoittaja
apa
Ilmoitettu
23.04.2008

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

27.10.2009
3/5 tähteä
10/2009
dormi
17.00 €/yö/hlö

Rauhallinen ja miellyttävä paikka. Sijainti on erittäin hyvä ja alue palmupuutarhoineen todella kaunis. Ainut puute "hostellitunnelman" puute, johtuen siitä, että kyseessä on enemmänkin hotelli, jossa on myös dormimajoitusta. Alkoholin käyttörajoituksen lisäksi suihkua ei saa käyttää klo 23 jälkeen, keittiötä klo 21 jälkeen ja yhteistä tilaa klo 22 jälkeen. Sisäänkäynti on öisin suoraan ulkoa dormiin, jonka ovea ei siis lukita ikinä, joten yöllisten tulijoiden mekastus herättää varmasti jokaisen huoneessa olijan.

Hae majoitusta
  1. -