Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Bombaso\\\'s backpackers :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Bombaso\\\'s backpackers
Tyyppi
hostelli
Hinta (€/yö/hlö)
8.00
Käyntiaika
2/2014-4/2014
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Kohta kolme kuukautta täällä asuneena voin vain olla tyytyväinen. Mukavaa on ollut alusta asti. Bombasoksessa asuu monia kuukausikaupalla, toiset yön tai pari. Paikka on hyvin vartioitu, paikalliset käyvät myös istumassa iltaa Bombasoksen baarissa. Uima-allas, bilispöytä, pöytäjalkapallo, TV ja muut mukavuudet käytössä. Helpot yhteydet kaupunkiin ja tarvittaessa matkoja ympäriinsä voidaan järjestää. Vartioitu sisäpiha autoille ja muutenkaan omasta tai kamojen turvallisuudesta ei tarvitse huolehtia liikaa. Aluksi perustettu Peace corp valunteers:ille, mutta nyt täällä on enemmistö suomalaisia johtuen koulujen harjitteluvaihtomahdollisuuksista. Telttapaikka e80/yö, pitkäaikaisasujat e130/yö ja yksittäinen yö e180.. suurinpiirtein. Löytyy dormi, kaksioita, kolmioita jne. Pientä laitettavaa olisi vähän joka paikassa, mutta hinta/laatusuhteen ei voi valittaa. Suosittelen lämpimästi. (Välillä saattaa olla meteliä kun baarissa on välillä pikku bileet :)
Ilmoittaja
Lariuunoff
Ilmoitettu
08.04.2014

403 Lukhalo Street
Mbabane
H100

https://www.facebook.com/pages/Bombasos-Backpackers-Swaziland/132562173454586

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293837-d4289228-Reviews-Bombaso_s_Backpackers_Swaziland-Mbabane_Hhohho_District.html

+268 7681 9191

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

14.01.2016

Ko 180€ yö on käsittämätön hinta Afrikassa.

Hae majoitusta
  1. -