Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Sleep In Heaven :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Sleep In Heaven
Tyyppi
hostelli
Huone
muu
Hinta (€/yö/hlö)
15.00
Käyntiaika
1/2004
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Flunssaisena ollessa paikka oli aika syvältä.... yöpyminen kellarissa ei ollut niin kovin hauskaa. Aamianen hieman ankea ja kallis. Mutta paremman puutteessa ja yön tullessa suuntaa katseesi tänne. Osoite kotisivulta.
Ilmoittaja
Miss Baggins
Ilmoitettu
08.01.2004

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (11)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

18.05.2011
3/5 tähteä
15.5.2011
dormi
28.00 €/yö/hlö

Hyvät yleiset tilat ja käytettävät koneetkin toimivat.Tosiaan lakanoista joutuu maksamaan lisää jos ei ole omia mukana.Säilytys lokerikot toimivat omalla avainläpyskällä jonka saat.Nukkumistilat olisivat voineet olla viihtyisämmät.

21.05.2009
2/5 tähteä
toukokuu 2009
dormi
27.00 €/yö/hlö

Respa oli viihtyisä ja antoi hyvän kuvan hostellista, mutta huoneet eivät. Oli aika kallis laatuun nähden. Varattiin naisdormi, mutta huoneessa oli miehiä. Ei se haitannut, mutta periaatteen takia oli vähän kummallista. Sängyt olivat pelottavia, nukuttiin kolmikerroksisessa sängyssä jota ei oltu pultattu seinään kiinni. Kun sinne kolmanteen kerrokseen nousi, niin sänky liikkui... Liinavaatteiden vuokra aika korkea ja siihen ei kuulunut pyyhe, siitäkin pitäisi maksaa vielä noin 3 euroa lisää. Huone oli likainen ja etenkin yön jälkeen siellä oli todella tunkkainen ilma. Käytävällä oli todella kylmä, onneksi oli toukokuu ja aurinkoinen ilma, muuten olisi ankeus vienyt suoraan lähimpään hotelliin. Suihkujen ja vessojen määrä oli aika vähäinen asukasmäärään nähden. En menisi toista kertaa.

Muutama plussa asia löytyi:

1) HUONEESSA ILMAINEN (TOSIN PANTILLA TOIMIVA) LOKERIKKO JOKA OLI ISO.

2) ALUE JOLLA HOSTELLI SIJAITSEE ON TODELLA MUKAVAA JA KAUEMPANA KESKUSTASTA ELI SAA AIVAN ERILAISEN NÄKÖKULMAN KÖÖPENHAMINAAN. KUITENKIN BUSSILLA PÄÄSEE NOPEASTI KESKUSTORILTA, MUTTA EI SE KÄVELLENKÄÄN KAUAA KESTÄ.

3) SILLOINEN RESPAN POIKA OLI TODELLA MUKAVA JA AVULIAS, ANTOI LOISTAVAT RUOKAPAIKKAVINKIT.

4) ILMAINEN NETTI (TOSIN MAC KONEET EIVÄT OIKEIN TOIMINEET... JA KONEILTA EI VOINUT TULOSTAA)

12.03.2006
1/5 tähteä

yhdyn edellisiin, yleiset tilat olivat oikein viihtyisät, mutta tilat, joissa yövyttiin olivat kyllä aika kamalat, ainakin kun yksin siellä yövyin tammikuussa. Siisteys ei tosiaan mitään parhainta tasoa.

18.10.2005
1/5 tähteä

Kovin oli siistin oloinen hostelli, mutta sängyssä kuherteli elukoita, jotain kuoriaisia kai! Älkää vain menkö!

30.09.2005
2/5 tähteä

Ihan ok majoitus. Suihku ja wc-tilat vähän kököt, mut normaalin hostellin mitoissa. Hyvän matkan päässä keskustasta. Maksoi kyllä jo noin 20e

30.09.2005
2/5 tähteä

Ihan ok majoitus. Suihku ja wc-tilat vähän kököt, mut normaalin hostellin mitoissa. Hyvän matkan päässä keskustasta. Maksoi kyllä jo noin 20e

shine
05.09.2005
2/5 tähteä

kivat yleistilat mutta makuuhuoneissa ihan käsittämättömän kylmä jopa kesäkuun puolessa välissä! (rakennettu ilmeisesti vanhaan tehdashalliin eli kylmyyttä hohkavat kiviseinät ja yksinkertaiset ikkunat) Rinkoille ei tilaa huoneessa vaan ne piti viedä kaappeihin KAUKANA huoneesta

25.07.2005
1/5 tähteä

Oli täpötäynnä kun kävin kesäkuun alussa. Masensi pikkasen ensikertalaista matkan alussa... Eli kannattaa ehkä varata...

Korallikala
27.01.2005
3/5 tähteä

Oleskelutilat ovat erittäin tunnelmalliset hippikukkineen ja kynttilöineen. Halli taas ei ole viihtyisimmästä päästä, vaikka fosforitähdet kauniisti katossa loistavatkin.

08.09.2004
3/5 tähteä

Yleiset tilat tosi viihtyisiä (kynttilöitä, musiikkia ja oluthanat). Hyvä perushostelli.

reissunaiset
02.05.2004
3/5 tähteä

Ei kovin kaukana keskustasta, bussit helppokazttoisia ja perille paasee mzos kavellen. leppoisaa meininkia, aamupala ihan ok, hzvaa musiikkia, varokaa peteja nro 49 ja 50 natisevat pirusti.

Hae majoitusta
  1. -