Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Absalon :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
36.00
Käyntiaika
19.- 23.4.2007
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Kolme tähteä lienee hyvä arvosana tälle hotellille. Plussana todella oiva sijainti rautatieasemalta ja Tivolilta 100-200 metrin päässä. Aamiainen oli monipuolinen ja kiitin erikseen respassa mahtavista leivistä. Huonekin oli ihan siedettävä, vaikka kamuni kanssa yövyttiinkin yhden tähden huoneissa, joissa oli tunkkaista ja kokolattiamatto sekä just ja just toimiva suihku ja vessat käytävillä. Seikkailumentaliteetilla pärjää kuitenkin, eikä hotellissa ollut muita vikoja ollenkaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja heiltä kannattaa kysyä neuvoa esim. kuinka pääsee katsomaan nähtävyyksiä, he auttoivat (ainakin minua) mielellään. Respasta saa ostettua mm. CPH-kortin, jolla saa liikkua ilmaiseksi kaupungin yleisissä kulkuneuvoissa ja saa ilmaiseksi tai osittain ilmaiseksi pääsyn moniin paikkoihin (mm. Tivoli ja eläintarha) ja museoihin.

Eipä muuta, hauskaa oli ja majoitus oli toimivana osana osa tätä hauskaa. :)
Ilmoittaja
jekkupippuri
Ilmoitettu
14.05.2007

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

21.10.2007
1/5 tähteä

Varattiin savuton ja parisängyllinen huone ja saatiin juuri päinvastainen. Huone oli lisäksi todella kylmä eikä aamupala kuulunutkaan hintaan. Ei niin hirveen hyvä kokemus.

Hae majoitusta
  1. -