Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

YMCA :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hostelli
Huone
4hh tai isompi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
heinäkuu 2003
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Vaikka huoneet oli aika karut, jäi paikka mieleen hyvänä ystävällisen henkilökunnan vuoksi. Aina löytyi palvelua hymyssä suin ja tulipa sitä pelattua tanskalaista monopolia bulgarialaisten työläisten kanssa.
Ilmoittaja
pikku myy
Ilmoitettu
15.09.2003

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

14.07.2008
2/5 tähteä

vahan hankala loytaa, suihkut ja seinat umpi homeessa, palvelu toimi ja tyon tekijat oli kivoja, aamupala oli niukka, mut sai syoda niin paljon kuin halusi.

Anonyymi
11.07.2005
3/5 tähteä

Muutama vuosi takaperin (pariinkin kertaan) palvelu ainakin meille oli todella ystävällistä! Hella oli ja respa lainasi kattilaakin kun tarvittiin. Hyvä sijainti - ei tarvitse käyttää julkisia. Tää on mun hostelli Köpiksessä!

reilaajat04
18.08.2004
1/5 tähteä

Ei tietoakaan ystävällisestä palvelusta! Huoneet olivat tosi pieniä ja käytävillä haisi. Ei lokeroita, eikä hellaa keittiössä. Mutta olihan se halpa..

Hae majoitusta
  1. -