Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Siam Hut :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
mökki
Hinta (€/yö/hlö)
5.00
Käyntiaika
05/13
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Ilmastoitu huone erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tarkista kuitenkin laitteen toimivuus, sillä omistajat eivät sitä tee ihan joka vuosi.

Mökit eivät edusta minkäänlaista luxusta, palvelu on vähän sinne päin, mutta asiat hoituvat. Roskia on muuallakin kuin roskakoreissa ja lehmiä kuljeskelee ympäriinsä. Ensinäkemällä paikan saattaa helposti tyrmätä, mutta ehkä Siam Hutille kannattaa antaa mahdollisuus näyttää parhaimmat puolensa. Täällä et maksa turhasta ja omistajat eivät pahastu, jos poistut, koska se on heille aivan sama.

Sijainti on erinomainen aivan ihastuttavan lonely beachin tuntumassa. Pitkät perinteet takaavat sen, että Siam pärjää ja on jopa laajentanut terassiaan vuosien saatossa.

Syöntipuolta emme ehkä suosittele, mutta tämä paikka onkin levyttelyä ja elpymistä varten. Viikon verran kun jumittelee Siamissa niin alkaa arvostaa perinteistä, rauhaisaa agraariyhteiskunnan eloa sillä erotuksella, että itse ei tarvi osallistua kuin notkumiseen. Pidempi oleskelu jättää matkailijaan lähtemättömät jäljet ja palaat Siamin konstailemattoman majoituspalvelun hoteisiin yhä uudestaan.

Mukavuudenhaluisille pieni suositus kuitenkin, hanki omat lakanat.
Ilmoittaja
tigru
Ilmoitettu
08.06.2013

Kuvia majoituksesta

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -