Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Kanada ja Yhdysvallat => Aiheen aloitti: X-mas - 18.05.2008, 18:21:36

Otsikko: Majoitusta Disneyworldin ympäristössä?
Kirjoitti: X-mas - 18.05.2008, 18:21:36
Missä porukka on majoittunut kun olette käyneet disneyworldissa? Hakusessa hostelli tai motellityyppinen paikka josta pääsee liikkumaan ilman omaa autoa. Ja tietysti edullinen..
Otsikko: Vs: Majoitusta Disneyworldin ympäristössä?
Kirjoitti: Lake - 31.05.2008, 11:36:55
Jenkkilässä liikkuminen ilman omaa autoa on kyllä todella vaikeaa vaikka majapaikka olisi missä, sillä lähellekkin on aina pitkä matka. Toki taksilla pääsee mutta ilmaista se ei ole, joten muutaman taksimatkan hinnalla vuokraa varmasti auton mikä laajentaa reviiriä kummasti! Ajaminen Orlandossa ei ole ongelma ja auton vuokraaminen halpaa. Viime viikolla tultiin juuri kyseisestä paikasta, yövyttiin 40 mailin päässä Disney Worldista olevassa talossa, jonka hinta oli vaivaiset 200e/viikko. Kaiken lisäksi talo oli uudehko ja todella mukava paikka, uima-altaineen ja tenniskenttineen. Auton (Chevroletin maasturi) vuokraus maksoi 450e 2 viikoksi ja 1600 kilometriä vaati bensaa ehkä 150$ arvosta eli meille myös autonvuokraus oli välttämätöntä mutta kannattavaa.

Jos välttämättä haluatte yöpyä Disney Worldin välittömässä läheisyydessä niin hienoja hotelleja siinä näytti olevan pilvin pimein, jopa DW:n alueen sisällä, mutta hintojen veikkaan nousevan näissä kohteissa huomattavasti korkeammiksi kuin mitä esim. meidän seurueen kulut oli talon ja auton vuokraamisesta. Sen sijaan halvempia majoituksia ei hyvillä paikoilla kyllä silmään sattunut, ja kun siellä raha näyttää vaihtavan omistajaa melko vilkkaalla tahdilla niin veikkaampa, että ns. yhden tähden paikat ovat aika vähissä kävelyetäisyyden päässä pahimmista turistirysistä!
Otsikko: Vs: Majoitusta Disneyworldin ympäristössä?
Kirjoitti: jlaurone - 04.06.2008, 07:46:36
Missä porukka on majoittunut kun olette käyneet disneyworldissa? Hakusessa hostelli tai motellityyppinen paikka josta pääsee liikkumaan ilman omaa autoa. Ja tietysti edullinen..

Halpoja hotelleja Orlandossa löytyy aika hyvin osoitteesta www.hotwire.com (http://www.hotwire.com). Pikainen tsekkaus näytti 2 tähden hotelleja alkaen $29. Kannattaa ehkä myös käydä katsomassa sivusto www.mousesavers.com (http://www.mousesavers.com) , josta löytyy hyvää tietoa Disney Worldin alueen majoitusmahdollisuuksista. Monista alueen hotelleista on tarjolla bussikuljetuksia Disney Worldiin, joten ilman autoakin pärjää, jos ei muuten Orlandoa kauheasti halua nähdä. Disney Worldin sisällä olevat hotellit ovat kalliimpia, halvimmat Disneyn omat hotellit ovat halvimmillaan muistaakseni n. $80 / yö. Niistä sitten onkin helppo kulkea puistoihin, sillä bussit kulkevat tauotta.