Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Eurooppa => Iso-Britannia => Aiheen aloitti: Amarie - 08.03.2011, 18:36:12

Otsikko: New Forest ja siellä kulkeminen
Kirjoitti: Amarie - 08.03.2011, 18:36:12
Olen lähdössä huhtikuun lopulla Englantiin, ja haluaisin kovasti nähdä New Forestin. Onko ihmisillä kokemuksia New Forestista, missä kaupungissa kannattaa majoittua, miten siellä kannattaa kulkea, mitä kannattaa käydä katsomassa? Millä sinne kannattaa mennä?
Otsikko: Vs: New Forest ja siellä kulkeminen
Kirjoitti: Strange Little Girl - 09.03.2011, 13:25:03
New Forest on kaunis ja vierailun arvoinen- mutta miksi juuri sinne? Siis miksi haluat siella vierailla (koska viestistasi paatellen et olet viela hakenut mitaan infoa paikasta?). Se, mika on sinulle paras paikka/aktiviteetti/ tms. riippuu siita, mita haluat nahda/mista olet kiinnostunut!

oma auto on paras keino nahda New Forest- ehkapa junalla Southamptoniin, ja sielta vuokra-auto alle, jos et halua ajaa koko matkaa Lontoosta etelaan?
Kaikki puistoa ymparoivat kylat (oletan, etta tarkoitat juurikin kansallispuistoa, etka New Forestia ymparoivaa, asutettua aluetta jotka usein liitetaan sanaan New Forest?) ovat sopoja ja kohtalaisen samanlaisia- Lymington, Brockenhurst ja Lyndhurst. Brockenhurstiin tuntuu olevan parhaat liikenneyhteydet.

Ratsastamista suosittelisin myos, itse en paassyt, mutta se olisi kylla mahtava tapa nahda puistoa.

Lisaa tietoa junayhteyksista ja busseista puiston sisalla loytyy allaolevasta linkista:

http://www.thenewforest.co.uk/information/travel-around-new-forest.aspx (http://www.thenewforest.co.uk/information/travel-around-new-forest.aspx)

Kylia yhdistaa myos New Forest Tour -bussilinkki, joka kiertaa yllamainitut kylat seka muut nahtavyydet

http://www.thenewforest.co.uk/information/travel-around-new-forest.aspx (http://www.thenewforest.co.uk/information/travel-around-new-forest.aspx)
Otsikko: Vs: New Forest ja siellä kulkeminen
Kirjoitti: Amarie - 09.03.2011, 18:01:36
Mun on vähän vaikea hahmoittaa kuinka iso New Forest edes on. Eräs entinen ystäväni on kasvanut Petersfieldissä ja viettänyt lapsuutensa New Forestissa, ja sitä kautta haluan tutustua alueeseen. Kansallispuisto kiinnostaa ja tämän entisen ystäväni mainostamat pienet kylät alueella. Emme ole enää tekemisissä, joten häneltä ei ole mahdollista saada lisätietoa.

Ajokorttia mulla ei ole, joten oma auto ei ole mahdollinen. Haaveilen jonkinlaisesta ympäriinsä haahuilemisesta tai pyöräilemisestä. Onkohan siellä mitään mahdollisuutta vuokrata polkupyörää?

Kiitos noista linkeistä. Oon kyllä googlea juoksuttanut, mutta on vähän vaikea tarttua mihinkään linkkeihin tarkemmin.
Otsikko: ?
Kirjoitti: Minskiss - 08.09.2011, 23:10:16
Edit: vastaus väärään viestiin. My bad.

-Minna